"


Ολυμπία Τελιγιορίδου : Τι τρέχει στο Νοσοκομείο Καστοριάς;


Καταγγέλλεται από πολλούς πως το Νοσοκομείο Καστοριάς χρησιμοποιείται

ως πελατειακό εργαλείο της ΝΔ για εξυπηρέτηση “ημετέρων” εργαζομένων γεγονός που διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία του, εν μέσω πανδημίας.

Με τη λογική “το κράτος είμαι εγώ” ο τοπικός βουλευτής προαναγγέλλει ακόμη και σε δημόσιους χώρους, παρουσία και απλών πολιτών,  καρατομήσεις και αναβαθμίσεις στη νοσηλευτική υπηρεσία με βάση την εκλογική του πελατεία, που αργότερα υλοποιούνται από τη διοίκηση.

Χωρίς κρίσεις οι αλλαγές αυτές γίνονται με εμπάθεια απέναντι σε εργαζόμενους που βρέθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του covid19.

Με καθεστωτικές λογικές ακόμη και στον ευαίσθητο χώρο της Δημόσιας Υγείας δημιουργείται ανασφάλεια όχι μόνο στους εργαζόμενους αλλά και στους πολίτες.

Καλώ τη διοίκηση του Νοσοκομείου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσει την τυφλή υπακοή σε προσωπικές επιλογές πολιτικών προσώπων της ΝΔ που θεωρούν τις δημόσιες υπηρεσίες λάφυρό τους. Αν θέλει να ευχαριστήσει τον κουμπάρο του βουλευτή, επειδή τον διόρισε στο νοσοκομείο, ας του κάνει το τραπέζι και να σταματήσει να υλοποιεί τους προσωπικούς σχεδιασμούς για δημιουργία κομματικού στρατού προς όφελος του κουμπάρου, τακτικές που ανήκουν σε άλλες εποχές

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ