"


Ολοκληρώθηκε το επιτυχημένο 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Καστοριά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας,

που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη και φιλόξενη Καστοριά, με ρεκόρ αθλητών και πλήθους επισκεπτών, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

“Ήταν ένας κορυφαίος αθλητικός θεσμός, κατά γενική παραδοχή μία καταπληκτική διοργάνωση, που είναι ζητούμενο για την περιοχή, ειδικά σε αυτή τη χρονική συγκυρία, γιατί ενισχύει σημαντικά την προβολή και την εξωστρέφεια της Καστοριάς, ενώ παράλληλα ήταν μία σημαντική ευκαιρία να αναλογιστούμε όλοι μας, για το τι διαθέτουμε και το τι μπορούμε να κάνουμε, όταν λειτουργούμε αποφασιστικά και συλλογικά”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, τονίζοντας πως “σταθερός και αδιαπραγμάτευτος στόχος αυτής της δημοτικής αρχής είναι να στηρίζονται διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου, που αναβαθμίζουν την Καστοριά και τονώνουν την τοπική οικονομία”.   Ο Δήμος Καστοριάς, που από την πρώτη στιγμή στήριξε με κάθε τρόπο τη διοργάνωση ευχαριστεί και δημοσίως τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού, Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Σάκη Ρήμο, καθώς και το Μέλος του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου, Δημοτικό Σύμβουλο, Μιχάλη Ζησόπουλο, καθώς επίσης και όλες τις εμπλεκόμενες Αντιδημαρχίες, δημοτικούς υπαλλήλους και εθελοντές. Ιδιαίτερα ευχαριστεί την εταιρεία γενικού εμπορίου σιδήρου και οικοδομικών υλικών ''ΣΤΗΡΙΞΗ'' ΝΙΟΛΑΚΗΣ Θ. - ΛΙΑΠΗ Χ. Ο.Ε.Β.Ε. για την προσφορά απαραίτητου εξοπλισμού τοποθέτησης των κωπηλατικών σκαφών στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο. Παράλληλα ευχαριστεί τους Ναυτικούς Ομίλους Καστοριάς και Μαυροχωρίου για τη συνεργασία και τη βοήθεια ενώ παράλληλα τους συγχαίρει για τις επιτυχίες των πληρωμάτων τους.


Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των σημερινών Τελικών, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Πρόεδρο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννη Βράμπα, στον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Κωνσταντίνο Δίτσιο και στον Έφορο της Ομοσπονδίας και Αλυτάρχη των Αγώνων, κ. Κωνσταντίνο Παπαγιάννη, ενώ ο Δήμος Καστοριάς θα προγραμματίσει άμεσα ειδική εκδήλωση για να τιμήσει καστοριανούς αθλητές της Κωπηλασίας, σε συνεννόηση και συνεργασία των δύο Ομίλων, που διακρίθηκαν διεθνώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου «οι Αργοναύτες» κατέληξε τρίτος στον πίνακα των μεταλλίων, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 15 μετάλλια (5 χρυσά, 6 αργυρά, 4 χάλκινα), κατακτώντας μεταξύ άλλων, χρυσό μετάλλιο στην Οκτάκωπο των Εφήβων, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αγωνίσματα του αθλήματος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εξαιρετική προσπάθεια των προπονητών τους, που κρατούν σε υψηλό επίπεδο την περιοχή.
Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, ο οποίος κατέκτησε 7 μετάλλια (1 χρυσό, 4 αργυρά και 2 χάλκινα).

Σημαντική στήριξη από την ΠΕ Καστοριάς και την  Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

Από την η πλευρά μας ως  Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, αλλά  και ως Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας που στήριξαν έμπρακτα από την πρώτη στιγμή τη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό του αθλητισμού και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε δράσεις που προάγουν κορυφαίες αξίες πολιτισμού και αθλητισμού και δίνουν υγιή πρότυπα στη νεολαία μας. Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ