"


Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Καστοριάς


Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών

της ΕΠΣ ΕΠΣ Καστοριάς στην αίθουσα του HOTEL LIMNEON RESORT &SPΑ.

Εγκρίθηκε ομοφώνως από το Σώμα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, καθώς και ο οικονομικός προϋπολογισμός της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ομόφωνα διαγράφηκαν από το μητρώο μελών της ΕΠΟ 15 σωματεία που δεν έλαβαν μέρος στα πρωταθλήματα της Ένωσης την τελευταία 4ετία (2017-2020).

ΑΟ Καστοριάς

ΑΣ Αγίας Κυριακής

ΑΣ Άγ. Δημήτριος Ασπροκκλησιάς

ΑΟ Σταυροποτάμου

ΑΣ Αγ. Μάρκος Κλεισούρας

ΑΣ Παύλος Μελάς Τσάκωνης

ΠΟ Αλιάκμων Κρανοχωρίου

ΑΕ Ίωνος Δραγούμη Μηλίτσας

ΑΟ Χιονάτου

ΑΓΣ Καστοριάς

ΠΑΣ Βυσσινιάς

ΑΟ Κεφαλαρίου

ΑΟ Φωτεινής

ΑΟ Γέρμας



Στη συνέλευση παραβρέθηκαν περίπου 20 σωματεία εκ των οποίων τα 6 που είχαν δικαίωμα ψήφου καθώς είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο της ΓΓΑ, σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο.

 Κατά την διάρκεια της συνέλευσης ακούστηκαν διάφορες απόψεις και ιδέες από τους εκπροσώπους των σωματείων, όσο αφορά κυρίως την διοργάνωση των πρωταθλημάτων τις οποίες θα επεξεργαστεί τις επόμενες ημέρες η διοίκηση της ΕΠΣΚ.

Για τις προκηρύξεις των νέων πρωταθλημάτων η ΕΠΣ Καστοριάς, διένειμε το σχετικό πλάνο, ωστόσο, η τελική μορφή θα παραδοθεί μετά τις δηλώσεις συμμετοχών των ομάδων στα πρωταθλήματα.






Τέλος, όσο αφορά την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, λόγω της πανδημίας που εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη και εάν ισχύει το γεγονός της συμμετοχής σε αγώνες με ανεμβολίαστους, για κάτι τέτοιο προς το παρών όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Δημήτρης Τριανταφύλλου δεν έχουμε κάποια επίσημη απόφαση.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ