"


Συνεχίζονται οι δράσεις του Δήμου Καστοριάς για την τουριστική προβολή της περιοχής

Μία ακόμη ομάδα δημοσιογράφων επισκέφθηκε την Καστοριά

για να αποτυπώσει το τουριστικό προϊόν της, αλλά και ευρύτερα αυτό της Δυτικής Μακεδονίας, έπειτα από συνεργασία του Ε.Ο.Τ. και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την προβολή της περιοχής.

Πρόκειται για ομάδα Ρουμάνων δημοσιογράφων από την ταξιδιωτική εκπομπή «Cap Compas» του κρατικού δικτύου της Ρουμανίας (TVR), που είναι η σημαντικότερη και παλαιότερη ταξιδιωτική εκπομπή στην ρουμανική τηλεόραση και ο παραγωγός και βασικός παρουσιαστής κ. Titi Dinca είναι από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους της Ρουμανίας με μεγάλη θητεία στο κρατικό δίκτυο. Η εκπομπή δίνει έμφαση στην πολιτιστική κληρονομιά, τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία, τα έθιμα και παραδόσεις κάθε τόπου, καθώς και στη γαστρονομία.

Την αποστολή υποδέχθηκε στην Καστοριά ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, Σάκης Ρήμος, ο οποίος συνόδευσε τα μέλη της στα αξιοθέατα της περιοχής δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως “καταβάλλουμε μία διαρκή προσπάθεια με στοχευμένες δράσεις για να προβάλουμε τον τόπο μας με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο, σύμφωνα πάντοτε με τις οικονομικές δυνατότητες που διαθέτει ο Δήμος Καστοριάς, με στόχο να προσελκύσουμε όσους περισσότερους επισκέπτες στην πανέμορφη περιοχή μας”.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ