"


Γ. Κορεντσίδης: Άψογη διοργάνωση – Η Καστοριά έχει πλημμυρίσει από κόσμο και εικόνες που είχαμε χρόνια να δούμε

 

Σε πλήρη εξέλιξη το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

που διεξάγεται στην πανέμορφη Καστοριά, με αριθμό ρεκόρ αθλητών και χιλιάδες κόσμο, η οποία έχει πλημμυρίσει από κόσμο και εικόνες που είχαμε χρόνια να δούμε. Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά την άψογη οργάνωση των διοργανωτών, τις εντατικές προπονήσεις των ομίλων, τους συναρπαστικούς αγώνες των αθλητών. Χειροκρότησα το πάθος και την προσπάθεια όλων των παιδιών και ειδικότερα των δύο Ομίλων μας, Καστοριάς και Μαυροχωρίου, που κατέκτησαν στους σημερινούς Τελικούς Παίδων/Κορασίδων 1 Χρυσό, 4 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια.



Το μεγάλο χειροκρότημα όμως ανήκει στα παιδιά που συμμετείχαν, για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε αγώνες επίδειξης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Εμείς από την πλευρά μας, ως Δήμος Καστοριάς, βρισκόμαστε ενεργά δίπλα σε όλους, στηρίζοντας μία μεγάλη διοργάνωση, που μόνο οφέλη προσφέρει στον τόπο μας.

Ο Δήμος Καστοριάς, από την πρώτη στιγμή στήριξε την επιλογή των διοργανωτών, προσφέροντας μία πρωτοφανή βοήθεια για δημοτική αρχή, σύμφωνα με τις δημόσιες δηλώσεις των ανθρώπων της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, Σάκης Ρήμος είχε διαρκή συνεργασία με τους διοργανωτές, ώστε να είναι πανέτοιμος ο στίβος της λίμνης, οι εγκαταστάσεις και ότι άλλο κρίθηκε αναγκαίο για την άρτια διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, που εξελίσσεται με μεγάλη επιτυχία.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ