"


Απολογισμοί Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιφερειακών Συμβούλων με αρμοδιότητα στα αγροτικά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021,

η παρουσίαση των απολογισμών του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και των Περιφερειακών Συμβούλων με αρμοδιότητα στην Αγροδιατροφή και τους Τ.Ο.Ε.Β.

Συγκεκριμένα,  ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Βασίλειος Άμπας, παρουσίασε το έργο και τις δράσεις της Αντιπεριφέρειας κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος  έτους, σε συνέχεια του ετήσιου απολογισμού που παρουσιάστηκε στην αρχή της χρονιάς.   

Στην συνέχεια, η Περιφερειακή Σύμβουλος με αρμοδιότητα στην Αγροδιατροφή και ο Περιφερειακός Σύμβουλος με αρμοδιότητα σε θέματα Τ.Ο.Ε.Β., κα Κατερίνα Δαδαμόγια και κ. Θωμάς Μάνος αντίστοιχα, παρουσίασαν την πορεία των θεμάτων και των ενεργειών που πραγματοποίησαν κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, αναφορικά με το αντικείμενο που τους έχει αναθέσει ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Η Περιφερειακή Αρχή, τηρώντας πιστά τη δέσμευση της, παρουσιάζει στους πολίτες της Περιφέρειάς μας, τους απολογισμούς, τόσο του εξαμήνου όσο και τους ετήσιους, θέλοντας να αναδείξει την προσπάθεια που καταβάλλεται από το σύνολο του οργανισμού αλλά και την δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί από αυτήν την προσπάθεια, φέρνοντας πρωτοποριακές αλλαγές στον τόπο μας.

Τις επόμενες δυο ημέρες, θα ακολουθήσουν οι απολογισμοί και των υπολοίπων Αντιπεριφερειαρχών. 






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ