"


Εθιμοτυπική επίσκεψη της Γενικής Προξένου των ΗΠΑ, Elizabeth K. Lee, στο Επιμελητήριο Καστοριάς

Η  Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη κ.Elizabeth K. Lee

πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη  στο Επιμελητήριο Καστοριάς όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Πρόεδρο κ Καραταγλίδη Χαράλαμπο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος κ Καραταγλίδης ανέλυσε την επιχειρηματική δραστηριότητα της ΠΕ Καστοριάς και τις προοπτικές συνεργασίας που μπορεί να υπάρχουν σε θέματα κυρίως τουρισμού και μεταποιητικής δραστηριότητας θέτοντας ως άμεση προτεραιότητα την προσέλκυση επενδύσεων  στην περιοχή.

Η Γενική Πρόξενος κ. Elizabeth K. Lee εξέφρασε τη διαχρονική σχέση που υφίσταται μεταξύ των δύο χωρών και την έντονη παρουσία της ομογένειας και τους δεσμούς της με την Ελλάδα. Παρουσιάστηκε επίσης ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας που μπορεί να υπάρχει με έμφαση κυρίως στην ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού της ΠΕ Καστοριάς επικεντρώνοντας την εισήγηση της στη δημιουργία ενός δικτύου προώθησης της περιοχής.

 Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την πεποίθηση ότι η πρώτη αυτή συνάντηση θα αποτελέσει την απαρχή μίας ευρύτερης συνεργασίας των δύο πλευρών.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ