"


A' ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Διπλό παραμονής ο ΓΠΟ Καστοριάς, 1-3 στην Αγ. Βαρβάρα


Τεράστια νίκη βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο ΓΠΟ Καστοριάς στον αγώνα εξ' αναβολής,

επικρατώντας στο γήπεδο Ράχης του Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας με σκορ 1-3.

Το ματς ήταν πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες που αναζητούσαν τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Η νίκη της Καστοριάς σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο ματς, αποκτάει διπλή σημασία, αφού επικράτησε επί ενός αντιπάλου που είχε τον αντίστοιχο στόχο. Τα κορίτσια της Καστοριάς, έδειξαν ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και χαρακτήρα ομάδας, στοιχεία που την οδήγησαν να αποδράσει με το υπερπολύτιμο διπλό, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο άλμα για την παραμονή στην κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα της Καστοριάς έδειξε τις επιθετικές της διαθέσεις απειλώντας την αντίπαλη εστία και αφού έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες, στο 27΄ο Αντιγόνη Παπαδοπούλου, άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη νίκη της Καστοριάς (0-1).

Στο 55' η Αγ. Βαρβάρα έφερε το ματς στα... ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, στο 60' η Νικόλ Τζιάρα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ (1-2).

Στο 70' η τερματοφύλακας Πετκανά με σωτήρια επέμβαση κράτησε το 1-2, ενώ στο 80' η Αγ. Βαρβάρα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν είχε δοκάρι. Επίσης στο 85' πάλι η Πετκανά έκανε την απόκρουση του αγώνα αποσοβώντας βέβαιη παραβίαση.

Μετά τις δύσκολες και εφιαλτικές στιγμές που πέρασε η ομάδα της Καστοριάς στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο 87' η Μπασούρη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το 1-3, σφραγίζοντας τη μεγάλη νίκη της Καστοριάς.

* Στο άλλο ματς εξ' αναβολής Αγρ. Αστέρας Ευόσμου - ΑΕ Λάρισα 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ                         24

2. ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ                 19

3. ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 19

4. ΑΡΗΣ                         16

5. ΤΡΙΚΑΛΑ                 13

6. ΓΙΑΝΝΙΝΑ                 12

7. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ                 10

8. ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 8

9. ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ         6

10. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ                 4

11. ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ 0


ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ - ΠΑΟΚ

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΡΗΣ

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΡΕΠΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ