"


Το άνοιγμα της δημοπρασίας της Saga Furs Ιουνίου, υπερβαίνει τις υψηλές προσδοκίες

 

Η πολυαναμενόμενη διαδικτυακή δημοπρασία Ιουνίου της Saga Furs

ξεκίνησε σήμερα με περισσότερους από 100 πλειοδότες από όλες τις κύριες αγορές και εξαιρετικά ενθαρρυντικά αποτελέσματα πώλησης γουνοδερμάτων μινκ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά μινκ της Saga Furs αυτή τη σεζόν και περιλαμβάνει γουνοδέρματα υψηλής ποιότητα σε μεγάλα μεγέθη. Συνολικά, η προσφορά των μινκ αποτελείτε από 3,8 εκατομμύρια δέρματα από Ευρώπη και Βόρειο Αμερική.

Κατά την πρώτη ημέρα προσφέρθηκαν 712.000 White, Pearl και Palomino. Πουλήθηκε πάνω από το 90% της προσφερόμενης ποσότητας, με 100% πωλήσεις των αρσενικών γουνοδερμάτων. Κύρια αγοράστρια χώρα ήταν η Κίνα, με υποστήριξη από την Κορέα, την Ιταλία και τη Ρωσία.

Οι τιμές αυξήθηκαν σημαντικά σε σύγκριση με τα πιο πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών, δείχνοντας σαφώς την εμπιστοσύνη των αγορών στην Saga Furs. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, οι τιμές των White και των Pearl έχουν υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με αυτές του Σεπτεμβρίου του 2020.

«Τα σημερινά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την τάση που ξεκίνησε στη δημοπρασία του Δεκεμβρίου. Ως ο κορυφαίος οίκος δημοπρασιών, βλέπουμε το γεγονός αυτό ως μια σταθερή πλατφόρμα για το μέλλον των εκτροφέων και του κλάδου», λέει ο διευθυντής πωλήσεων της Saga Furs Mikko Hovén.

Το White Female Top Lot αγοράστηκε από τον Alexander Tseikovich εκ μέρους της Anna Kaminskaia Atelier στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Η διαδικτυακή δημοπρασία συνεχίζεται μέχρι τις 17.6.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ