"


ΕΠΟ : Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκαν οι απολογισμοί – Τριανταφύλλου και Μπότσαρης εκπροσώπησαν την ΕΠΣ Καστοριάς


Με ψήφους 54 υπέρ, 5 κατά και ένα λευκό, ψηφίστηκε ο διοικητικός

απολογισμός της ΕΠΟ από 1/6/2020 έως 31/5/2021, που αφορά ως επι το πλείστον την προεδρία Γραμμένου και από 27 Μαρτίου την προεδρία Ζαγοράκη, στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Οι πέντε που ψήφισαν κατά είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι ΕΠΣ Πειραιά, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων. “Παρών” ψήφισε η ΕΠΣ Ηλείας.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, στην οποία ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Υπερψηφίστηκαν τα πεπραγμένα της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου από 1/6/2020 έως 31/5/2021 με 54 ψήφους υπέρ, 5 κατά και 1 παρών.

Υπερψηφίστηκε ο ενοποιημένος και αναθεωρημένος ισολογισμός και η κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης, καθώς και η ετήσια έκθεση των ελεγκτών της περιόδου από 1/1/2020 έως 31/12/2020 με 54 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 παρών.

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2022 με 53 ψήφους υπέρ, 5 κατά και 1 παρών.

Αναγνωρίστηκε ως μέλος της ΕΠΟ η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Την ΕΠΣ Καστοριάς εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Δημήτρης Τριανταφύλλου και ο ταμίας της Ένωσης Βασίλης Μπότσαρης.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης παρακολούθησαν εκπρόσωποι της UEFA και της FIFA και εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λούκα Νικόλα, επικεφαλής διακυβέρνησης ομοσπονδιών της UEFA.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ενώπιον των εκπροσώπων των Ενώσεων και των συλλόγων πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ