"


Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο

είχε  ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς,   καλωσόρισε τον κ. Στεργίου στην περιοχή μας και σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του, τον ενημέρωσε για θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία, εστιάζοντας κυρίως:


Στην ανάγκη άμεσης συνέχισης της κατασκευής και ολοκλήρωσης του φράγματος και του  Αρδευτικού Νεστορίου, του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου της περιοχής, που είναι σταματημένο εδώ και τεσσεράμισι χρόνια.

Στην ένταξη χρηματοδότησης και  δημοπράτησης του Φράγματος και του Αρδευτικού της Διποταμίας, ενός έργου που θα αρδεύει 3.500 στρέμματα και θα ενισχύσει τον αγροτικό τομέα.

Στην επίσπευση διαδικασιών  της άμεσης λειτουργίας του Μεθοριακού Σταθμού στο Λαιμό Πρεσπών.

Αναγκαιότητα της προβολής του Τουριστικού Προϊόντος της Καστοριάς.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΠΔΜ Γρηγόρη Γρηγοριάδης,του πολιτευτή Βασίλη Τσιφλικιώτη, της επικεφαλής της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Νάτσιου, του Γενικού Συντονιστή Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία Στέργιου Αδάμ, του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας (ΔΕΕΠ) Βασίλη Βελλίδη, του πρόεδρου της ΟΝΕΔ Χαρίλαου Ράπη και του προέδρου Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Νικόλαο Μπόραβο. 






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ