"


Ανεξαρτοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σαμαράς

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι μου, 

Εδώ και χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  στο Δήμο μας και πιστεύω ότι τα Δημοτικά Συμβούλια δεν είναι μόνο αθροίσματα παρατάξεων αλλά δυναμική ένωση εκπροσώπων των δημοτών για να δίνουν λύσεις στα πρόβλημα της καθημερινότητας. Εδώ και τόσα χρόνια από τη πρώτη μέρα της συμμετοχής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο άφησα πίσω εγωισμούς, μικροπολιτικές σκοπιμότητες, ασκώντας ουσιαστική και δημιουργική αντιπολίτευση για ένα καλύτερο αύριο της πόλης μας.

Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την οριστική μου απόφαση για την παραίτηση μου από την δημοτική παράταξη ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με επικεφαλής την κ. Σπύρου Αικατερίνη, παράταξη με την οποία έχω εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, του δήμου Καστοριάς , Δημοτικής Ενότητας Αγίων Αναργύρων . Σας εκφράζω παράλληλα την πρόθεση μου να παραμείνω Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος έως τη λήξη της θητείας μου το 2023.

Οι εισηγήσεις μου προς τη δημοτική ομάδα ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ήταν για το δημόσιο κοινό καλό και είχαν πάντα κοινωνικό χαρακτήρα για το μέλλον του τόπου μας, αποτελούσαν πάντα σκέψεις με όραμα και ελπίδα και όχι τοξική αντιπολίτευση μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα στη δύσκολη συγκυρία της πατρίδας μας λόγω της υγειονομικής κρίσης, δεν εισακούστηκα.

Η συνείδησή μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και μελέτης των διαφόρων σοβαρών θεμάτων αλλά και με την τακτική που υιοθετεί η πλειοψηφία της δημοτικής ομάδας της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και της επικεφαλής την κ. Σπύρου Αικατερίνη και η πολιτική μου διαδρομή δεν μου επιτρέπουν να στηρίξω τέτοιες πολιτικές επιλογές.

Στην απόφαση της ανεξαρτητοποίησής μου δεν κατέληξα αβασάνιστα, όμως πιστεύω ότι οι αξίες οδηγούν τις προτεραιότητες.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ισοτιμία απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μου  ασκώντας έλεγχο για ορθή και δίκαιη διοίκηση, κάνοντας ουσιαστική αντιπολίτευση ως ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος και διαβεβαιώνω, αυτούς που με επέλεξαν να τους εκπροσωπώ αλλά και γενικότερα όλους τους συνδημότες, ότι δεν πρόκειται κάνεις να με χειραγωγήσει.


Με τιμή 

Σαμαράς Κωνσταντίνος 

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καστοριάς 





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ