"


Διακοπή κυκλοφορίας επί της Ε.Ο.12 (Νεστόριο – Πεύκος – Πευκόφυτο – Χρυσή-Επταχώρι)

 

Διακοπή κυκλοφορίας επί της Ε.Ο.12 (Νεστόριο – Πεύκος –

Πευκόφυτο – Χρυσή-Επταχώρι) από το Πεύκο έως την διασταύρωση προς Γράμμο και διοχέτευσή της μέσω της Ε.Ο.11 (Νεστόριο – Επταχώρι μέσω Κοτύλης), για τις ανάγκες κατασκευής του πρώτου τμήματος του έργου «Αποκαταστάσεις στο δρόμο από Πεύκο προς Πευκόφυτο».

Από το τμήμα  Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καστοριάς γνωστοποιείται  ότι την Δευτέρα 10-05-2021, στα πλαίσια υλοποίησης του πρώτου τμήματος του έργου «Αποκαταστάσεις στο δρόμο από Πεύκο προς Πευκόφυτο», θα ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης της Επαρχιακής Οδού 12 (Νεστόριο – Πεύκος – Πευκόφυτο – Χρυσή - Επταχώρι) σε πέντε  (5) θέσεις μήκους 400 μέτρων, από το Πεύκο έως την διασταύρωση προς Γράμμο. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρξει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας από το Πεύκο έως την διασταύρωση προς Γράμμο και διοχέτευσή της μέσω της Ε.Ο.11 (Νεστόριο – Επταχώρι μέσω Κοτύλης). 

Αρχή της εφαρμογής της ρύθμισης (Χ.Θ. 0+000) είναι η γέφυρα εντός του οικισμού Πεύκου (στο ρεύμα από Νεστόριο προς Επταχώρι) και πέρας η διασταύρωση της Ε.Ο. 12 με την οδό προς Γράμμο (στο ρεύμα από Επταχώρι προς Νεστόριο).

Η διακοπή της κυκλοφορίας της κυκλοφορίας ισχύει για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ