"


Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Βαρύ πρόγραμμα της Καλλιθέας – Τρία σερί ματς εκτός έδρας

Τον δεύτερό του βαθμό σε δύο σερί ματς εντός (Λευκίμη και Πρέβεζα) έδρας

πήρε την Τετάρτη ο Μεγ. Αλέξ. Καλλιθέας, ο οποίος όμως στη συνέχεια έχει να δώσει ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πρόγραμμα έχει να δώσει ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ σερί εκτός έδρας, αρχής γενομένης από την Κυριακή όπου θα ταξιδέψει στην Λευκάδα να αντιμετωπίσει τον τοπικό και φιλόδοξο Τηλυκράτη, ο οποίος βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (3-0-1). Την επόμενη Τετάρτη  21 Απριλίου σε αγώνα εξ’ αναβολής θα αντιμετωπίσει στο Μεσολλόγι την νεοφώτιστη και αδύναμη τοπική ομάδα (13η θέση 0-1-2), - για το ματς αυτό να σημειωθεί ότι η ομάδα της Καλλιθέας με αίτημά της ζήτησε αναβολή και μεταφορά σε άλλη ημερομηνία  -ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου θα ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων για να αντιμετωπίσει την Κέρκυρα, η οποία μπορεί να ξεκίνησε απογοητευτικά το πρωτάθλημα, ωστόσο, όμως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει ενισχυθεί με πολλές μεταγραφές.

Το πρωτάθλημα λογικά θα διακοπεί λόγω Πάσχα και θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου στις 9 Μαϊου με την Καλλιθέα να υποδέχεται τον Παναγρινιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Καλλιθέας μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά – λόγω πανδημίας – σε έναν μόνο γύρο

5η αγωνιστική ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ –ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Εξ΄αναβολής ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

6η αγωνιστική ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

7η αγωνιστική ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ

8η αγωνιστική ΚΑΛΗΡΑΧΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

9η αγωνιστική ΚΑΛΛΙΘΕΑ– ΚΑΝΑΛΑΚΙ

10η αγωνιστική ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

11η αγωνιστική ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

12η αγωνιστική ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ

13η αγωνιστική ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ