"


Γ΄ Εθνική: Στα πέντε κρούσματα θα αναβάλλεται ένας αγώνας-Τί ζητάει η ΕΠΟ


Το επικαιροποημένο υγειονομικό πρωτόκολλο έδωσε η ΕΠΟ στις ομάδες,

με το οποίο θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Βασική διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο, θα είναι ότι τώρα δεν θα αρκούν τρία θετικά κρούσματα για να αναβάλλεται το παιχνίδι και η αναβολή θα δίνεται μόνο αν έχουμε πέντε και πάνω θετικά κρούσματα.

Βεβαίως, η βασική διαφορά με το προηγούμενο, θα είναι ότι οι αγωνιζόμενοι, θα έχουν υποβληθεί σε τεστ αντιγόνου τη μέρα του παιχνιδιού, ή έστω την παραμονή, ή θα έχουν υποβληθεί σε μοριακό τεστ 48 πριν το παιχνίδι, όπως ειδικότερα συστήνεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι ομάδες, καλούνται από την ΕΠΟ μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, στις 12, να έχουν στείλει την κατάσταση με τους αθλητές και τους συνοδούς τους, οι οποίοι θα έχουν υποβληθεί σε τεστ. Ακολούθως η ΕΠΟ, θα αποστείλει στις ομάδες της βεβαίωση μετακίνησης, με την οποία και θα μπορέσουν να μετακινηθούν στο παιχνίδι.

Σε αυτό το σημείο να τονιστεί, ότι οι ομάδες εκείνες οι οποίες αγωνίζονται και σε μεσοβδόμαδες ημερομηνίες, θα πρέπει εκ νέου να υποβάλλονται σε τεστ, 24-48 ώρες πριν από την αναμέτρηση.

Αναφορικά με τα παιχνίδια, όλοι οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο, θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα, πέραν από τους αθλητές που αγωνίζονται και τους προπονητές που δίνουν οδηγίες. Φυσικά στα παιχνίδια δεν θα επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων στις εξέδρες, ενώ συνολικά ο αριθμός των ατόμων μέσα στο γήπεδο θα είναι ογδόντα άτομα το ανώτερο.

Τα γήπεδα θα έχουν χωριστεί σε ζώνες, όπως ακριβώς συνέβαινε και στο ξεκίνημα της σεζόν, με όσους εισέρχονται στις ζώνες του αγωνιστικού χώρου (σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και ο χώρος των αποδυτηρίων), να είναι υποχρεωτικά οι ευρισκόμενοι στις σχετικές λίστες, έχοντας υποβληθεί σε τεστ. Οι λοιποί, οι οποίοι θα βρίσκονται εκτός αυτών των ζωνών (π.χ. δημοσιογραφικά θεωρεία), θα εισέρχονται με μάσκα και θερμομέτρηση.


 





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ