"


ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Μαρία Μπασούρη : «Θα βάλουμε τα δυνατά μας»

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, για τους στόχους

και την ομάδα μίλησε στο womensfootball.gr, η επιθετικός της ομάδας της Καστοριάς.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Μαρίας Μπασούρη παρακάτω:

Αρχικά, θα ήθελα να μου πεις πως αισθάνεσαι που μετά από τόσο καιρό θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών;

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που μετά από τόσες αναβολές θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ανυπομονούμε να έρθει όντως η ώρα της επιστροφής στα γήπεδα».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου και οι δικοί σου;

«Στόχος της ομάδας μας είναι αρχικά η παραμονή στην κατηγορία, διότι το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής απαρτίζεται από πολλές αξιόλογες ομάδες και θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Επιπλέον να μπορέσουμε να παίξουμε καλό και όμορφο ποδόσφαιρο. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα και να εξελιχθώ κι άλλο ως παίκτρια μέσα από την προπόνηση και από την παρουσία μου στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής».

Πες μας λίγα λόγια για την ομάδα, τις προσθήκες που έγιναν και τη δουλειά που γίνεται από το προπονητικό team…

«Θεωρώ πως η ομάδα έχει ένα καλό και ποιοτικό ρόστερ. Πιστεύω πως και οι νέες παίκτριες που εντάχθηκαν στην ομάδα θα συμβάλλουν σημαντικά ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν ο προπονητής μας Χρήστος Καλύβας ο οποίος με τις γνώσεις του και την όρεξη του μας καθοδηγεί καθημερινά αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Τοτονίδης που βοηθάει στην εκγύμναση και στην εξέλιξη των κοριτσιών στη θέση τους».

Τέλος, θα ήθελα να μου δώσεις μια ευχή για την συνέχεια…

«Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο εντός και εκτός γηπέδων. Να έχουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς».

www.womensfootball.gr





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ