"


Να λειτουργήσει άμεσα το Πνευμονολογικό Τμήμα στο Μαμάτσειο Γ.Ν. Κοζάνης και το Ογκολογικό Τμήμα στο Μποδοσάκειο Γ.Ν. Πτολεμαΐδας, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, από το Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδος Παναγιώτη Μπογιατζίδη

Με το Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας

κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη συναντήθηκε  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη της πανδημίας καθώς και την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ο Περιφερειάρχης έθεσε στο Διοικητή της 3ης Υ.Π.Ε., εκ νέου το θέμα των νέων τμημάτων που έχουν ζητηθεί από την Περιφερειακή Αρχή, όπως αυτό του Πνευμονολογικού Τμήματος του Μαμάτσειου Γ.Ν. Κοζάνης και του Ογκολογικού Τμήματος του Μποδοσάκειου Γ.Ν. Πτολεμαίδας.  

Επιπλέον, ο κ. Κασαπίδης, ενημερώθηκε από τον κ. Μπογιατζίδη για την πορεία του Εμβολιαστικού Προγράμματος στην Περιφέρεια, ζητώντας αφενός την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των Εμβολιαστικών Κέντρων της Δυτικής Μακεδονίας και αφετέρου την αύξηση των διαθέσιμων εμβολίων με στόχο την επιτάχυνση των εμβολιασμών.

Παρακάτω παρατίθεται η λίστα όλων των εμβολιαστικών κέντρων της Δυτικής Μακεδονίας προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων πολιτών.       






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ