"


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Καστοριά …στιγμές από το παρελθόν! – 1986/87 Β’ ΕΘΝΙΚΗ : ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ (VIDEO)

Το  sentranews.gr κάνει… βουτιά στο παρελθόν και παρουσιάζει

μέσα από το κανάλι του στο youtube Sentra Καστοριάς μοναδικά ρετρό-video ιστορικών ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΗ

Συνεχίζοντας την παρουσίαση και προβολή των ανεπανάληπτων αυτών αναμετρήσεων της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ την δεκαετία του ‘80, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα απολαύσετε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, με πλούσιο θέαμα, ανατροπές, πολλά γκολ αλλά και χαμένες ευκαιρίες.

Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο ουδέτερο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (λόγω εργασιών στο γήπεδο της Κορίνθου).

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και παρουσίαζε πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, οι οποίες και διεκδικούσαν την άνοδο αλλά και κινδύνευαν με υποβιβασμό, και αυτό γιατί το πρωτάθλημα ήταν συναρπαστικό και αμφίρροπο, με πολλές ισοδύναμες ομάδες και η βαθμολογική διαφορά από την γραμμή προβιβασμού αλλά και υποβιβασμού ήταν πάρα πολύ μικρή. 

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 3000 φίλαθλοι της τοπικής ομάδας, οι οποίοι είχαν μετακομίσει από την Κόρινθο στο γήπεδο του Παναθηναϊκού προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα τους. 

Παρά τον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες δεν επηρεάστηκαν, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, με αρκετά γκολ και χαμένες ευκαιρίες, σε ένα παιχνίδι, ανοιχτό, καθαρό και με εναλλασσόμενη την υπεροχή.

Να τονίσουμε ότι την περίοδο εκείνη τερματοφύλακας στην ομάδα της Κορίνθου ήταν ο Γιώργος Αμπαδιωτάκης, ο οποίος την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό.

Πάμε λοιπόν να δούμε όλοι μαζί πως εξελίχθηκε αυτό το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

 Διαιτητής : Κοσμίδης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Αμπαδιωτάκης, Κύρκας, Πετρόπουλος, Μανδωνής, Τζαναβάρας, Κοτσάμπασης, Κρητικός, Παπαντωνίου, Καρασταμάτης, Χόρμης, Κυριαζής (44’ Στριμενόπουλος)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Τάκος, Παπαδόπουλος, Καραταϊδης, Γεωργάκας (85’ Νικολάου), Παπαβασιλείου (85’ Χαραλαμπίδης), Ρέββας, Καλλιμάνης, Ποντίκης, Παρασκευόπουλος, Τουργαϊδης, Θεοδώρου

Δείτε τον αγώνα :





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ