"


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Καστοριά …στιγμές από το παρελθόν! – 1987/88 Β’ ΕΘΝΙΚΗ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (VIDEO)

 

Το  sentranews.gr κάνει… βουτιά στο παρελθόν και παρουσιάζει 

μέσα από το κανάλι του στο youtube μοναδικά ρετρό-video ιστορικών ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Προσωπικό Αρχείο : Δημήτρης Κουτσής

Συνεχίζοντας την παρουσίαση και προβολή των ανεπανάληπτων αυτών αναμετρήσεων της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ την δεκαετία του ‘80, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα απολαύσετε ένα ενδιαφέρον και δραματικό ματς με πολλά και δυνατά μαρκαρίσματα, αρκετές χαμένες ευκαιρίες αλλά και γκολ.

Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο ξερό γήπεδο της Καστοριάς.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στην Κυριακή 4 Οκτωβρίου 1987 ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και παρουσίαζε πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, οι οποίες και διεκδικούσαν την άνοδο.

Στο video η ομάδα της Καστοριάς αγωνίζεται με κόκκινη εμφάνιση και ο Αθηναϊκός με κίτρινη, ενώ για τεχνικούς λόγους, δυστυχώς δεν υπάρχει περιγραφή. 




ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Τερζανίδης) : Αμοιρίδης, Παπαδόπουλος, Καραταϊδης, Γεωργάκας, Καλλιμάνης, Ξάνθης, Ευαγγέλου, Ποντίκης, Δρόσος (80’ Παπαδάμου) Τουργαϊδης (75’ Μακροδημήτρης) Νόλης

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Αστράς, Γκαβασιάδης, Αναστασίου, Γουργούλης, Παντέλης, Πλεξίδας (88' Τσουκλείδης), Χατζηαγγελής, Βαλομάνδρας, Βρινιός, Κρασώνης, Βογιατζής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

*Την περίοδο 1987-88 στο πρωτάθλημα των 20 ομάδων της Β’ Εθνικής η Καστοριά –τερμάτισε στην 4η (με τριπλή ισοβαθμία με Ολ. Βόλου και Απόλλων Αθ. έχασε την άνοδο) θέση με 39 βαθμούς (15-9-10) και τέρματα 56-42 ενώ αντίθετα ο Αθηναϊκός στην 7η θέση (14-7-13,  41-45) με 35 β.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ