"


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Καστοριά …στιγμές από το παρελθόν! – 1986/87 Β’ ΕΘΝΙΚΗ : ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ (VIDEO)

Το  sentranews.gr κάνει… βουτιά στο παρελθόν και παρουσιάζει  μέσα από το κανάλι του

στο youtube μοναδικά ρετρό-video ιστορικών ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Συνεχίζοντας την παρουσίαση και προβολή των ανεπανάληπτων αυτών αναμετρήσεων της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ την δεκαετία του ‘80, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα απολαύσετε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με πλούσιο θέαμα, γκολ αλλά και χαμένες ευκαιρίες.

Προσωπικό Αρχείο : Δημήτρης Κουτσής

Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ένα παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 1987 στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο των Τρικάλων.

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και παρουσίαζε πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, οι οποίες βρισκόταν σε υψηλές βαθμολογικές θέσεις και συγκαταλέγονταν στα φαβορί για την άνοδο. 

Το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, ήταν ανοιχτό, καθαρό και με εναλλασσόμενη την υπεροχή, ενώ δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων προς την διαιτησία.




ΤΡΙΚΑΛΑ  (Στριμπέλης) : Βασιλάκος, Μαλιώρας (60’ Καλαμάτας), Ρούσας, Κόμνος, Παπάζογλου, Λαζάρου, Τσιρογιάννης, Πάτρας, Πιάζας, Νάκος, Παπαγεωργίου (52’ Σελαλματζίδης)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Τερζανίδης) : Αμοιρίδης, Παπαδόπουλος, Καραταϊδης, Γεωργάκας, Παπαβασιλείου, Ξάνθης, Καλλιμάνης, Ποντίκης, Νόλης (66’ Παρασκευόπουλος), Τουργαϊδης, Θεοδώρου (88’ Ρέββας)

*Την περίοδο 1986-87 στο πρωτάθλημα των 20 ομάδων της Β’ Εθνικής η Καστοριά –τερμάτισε στην 5 θέση με 42 βαθμούς (19-6-13) και τέρματα 40-47, ενώ αντίθετα Τρίκαλα στην 12η θέση (14-10-14,  33-41) με 38 β.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ