"


Αποφασίζεται το μέλλον της Γ’ Εθνικής

 

Η εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει σήμερα, Τρίτη στις 14:00…

…προκειμένου να εγκρίνει την προκήρυξη η οποία θα τροποποιηθεί.

Για το θέμα της Γ’ Εθνικής υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το αν πρέπει να ξεκινήσει ή όχι.

Οι προπονήσεις επιτρέπονται αλλά ο χρόνος κυλάει και όλοι γνωρίζουν ότι όποια απόφαση και να ληφθεί δεν θα έχει νόημα αν δεν ανάψουν το “πράσινο φως” λοιμοξιολόγοι και κυβέρνηση.

Το πρωτάθλημα σύμφωνα με πληροφορίες αν τελικά ξεκινήσει αυτό θα γίνει στις 4 Απριλίου καθώς οι ομάδες σταμάτησαν για μία εβδομάδα τις προπονήσεις που σημαίνει ότι η έναρξη του θεσμού μετακινήθηκε 7 ημέρες.

Όσον αφορά στην τροποποίηση της προκήρυξης υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα σε αγωνιστικές ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε με τις βαθμολογίες ως έχουν ενώ το τέλος του πρώτου γύρου θα σημάνει την ολοκλήρωση του.

Όσον αφορά στο κομμάτι με τις ομάδες που δεν επιθυμούν ή αδυνατούν να συμμετάσχουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα, θα πρέπει να υποβάλουν το αίτημά τους μία εβδομάδα πριν τη σέντρα του θεσμού, ώστε να αποφύγουν τυχόν κυρώσεις για την επόμενη χρονιά.

Για το θέμα της ανόδου τώρα οι 10 πρωταθλητές βάσει γεωγραφικών κριτηρίων θα μπουν σε δύο κληρωτίδες.

Μετά από κλήρωση που θα γίνει θα δώσουν δύο παιχνίδια εντός έδρας και δύο εκτός με τις δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο να κερδίζουν την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα με την πανδημία οι αγώνες δεν θα είναι διπλοί αλλά μόνοι.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ