"


ΕΠΟ : Νέος πρόεδρος ο Ζαγοράκης ...χωρίς συμπαίκτες

Έλαβε 66 ψήφους από τους 68 συμμετέχοντες

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας με μια κυνική παραδοχή που αποτυπώνει απόλυτα την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στο στο Πάρκο Γουδή (έδρα της ΕΠΟ), ο μέχρι εκείνη την ώρα υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Κωνσταντίνος Νίκας γνωστοποίησε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έλαβε 66 ψήφους από τους 68 συμμετέχοντες, μέσο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ενώ η μόνη ΕΠΣ που απείχε από τη διαδικασία ήταν αυτή της Σάμου.

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 θα είναι μόνος του στο Πάρκο Γουδή, αφού οι Ενώσεις επέλεξαν να τον περιστοιχίσουν με πρόσωπα του παρελθόντος, καθώς δεν εκλέχθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές -οι οποίοι στήριζαν το νέο πρόεδρο- Δημήτρης Παπαδόπουλος 15 ψήφους, Γιώργος Ανατολάκης 14 ψήφους, Άγγελος Χαριστέας 14 ψήφους, Κώστας Κωνσταντινίδης 13 ψήφους και Παντελής Καφές 13 ψήφους.

Έτσι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) και κατά συνέπεια στην Εκτελεστική Επιτροπή θα συμμετέχουν οι έντεκα που υποδείχτηκαν από συγκεκριμένες ΠΑΕ :

- Στέργιος Αντωνίου με 63 ψήφους

- Παναγιώτης Δημητρίου με 59

- Γιώργος Χατζησαρόγλου με 54

- Μάνος Γαβριηλίδης με 53

- Δημοσθένης Κουπτσίδης με 52

- Δημήτρης Μπουχλαριώτης με 51

- Τακης Παπαχρήστος με 50

- Λεωνίδας Θωμαϊδης με 50

- Κλέαρχος Τζαφέρης με 49

- Κυριάκος Φύτρας με 48

- Άγγελος Δανιήλ με 47

Δεν εκλέχθηκε και η Βίκυ Δημητρακοπούλου 16 ψήφους







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ