"


Συναντήσεις Ολυμπίας Τελιγιορίδου με Δ.Σ. φορέων της περιοχής

Συνάντηση πραγματοποίησε στο πολιτικό της γραφείο η Βουλευτής

του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ολυμπία Τελιγιορίδου με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι της Π.Ε. Καστοριάς συνεπεία της πανδημίας Covid-19 και η ανάγκη της ισότιμης μεταχείρισης όσον αφορά τα μέτρα οικονομικής στήριξης από πλευράς της πολιτείας και προς τον δικηγορικό κλάδο.

Η κα. Τελιγιορίδου δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματά τους μέσω του κοινοβουλευτικού διαλόγου και κατέθεσε άμεσα αναφορά στη βουλή, η οποία επισυνάπτεται.

Με το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς

Σο πολιτικό της γραφείο υποδέχτηκε σήμερα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ολυμπία Τελιγιορίδου, τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς. 


Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς εργασιακά ζητήματα των αστυνομικών υπαλλήλων Καστοριάς. Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ζήτημα της διεκδίκησης του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας, καθώς το σύνολο του προσωπικού της Αστυνομίας σήκωσε από την πρώτη στιγμή το βάρος των ελέγχων για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την πανδημία Covid-19. Στη συνέχεια συζητήθηκε η αδικία που υφίστανται οι αστυνομικοί υπάλληλοι Καστοριάς για τη μη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου. 

Η κυρία Τελιγιορίδου τόνισε πως παρόλο που όσον αφορά το παραμεθόριο επίδομα, υπήρξε αρνητική απάντηση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε αντίστοιχη αναφορά της τον Ιούνιο του 2020, θα επανέλθει με τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου στην ανάδειξη και προώθηση των δίκαιων αιτημάτων τους, μέχρι αυτά να δικαιωθούν.   

Με το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας  

Το πολιτικό γραφείο της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ολυμπίας Τελιγιορίδου, επισκέφθηκε σήμερα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας. Η κυρία Τελιγιορίδου αφού ευχήθηκε καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους συζήτησε τα προβλήματα με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπος ο κλάδος της γουνοποιίας, προβλήματα τα οποία εντάθηκαν λόγω της πανδημίας Cοvid-19.

Επιπλέον συζητήθηκε εκτενώς η επιτακτική ανάγκη παράτασης του προγράμματος των εργαζομένων που τίθενται σε  αναστολή εργασίας, πέραν του Μαρτίου και μέχρι τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα ανάκαμψης στον κλάδο και να αποτραπεί η εκρηκτική αύξηση της ανεργίας στην Π.Ε. Καστοριάς που η παραγωγική της βάση συνδέεται άμεσα με τον κλάδο της γουνοποιίας.

Η κυρία Τελιγιορίδου, συνεχίζοντας την  προσπάθειά της για την επίλυση των προβλημάτων  και του κλάδου, δεσμεύτηκε  να προωθήσει τα αιτήματά τους στα αρμόδια υπουργεία.  





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ