"


Ο. Τελιγιορίδου : Ψήφισαν χθες να υποβαθμίσουν το Πανεπιστήμιο και σήμερα λένε ψέματα.

Χθες με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία, ξεκίνησε η υποβάθμιση και η διάλυση των

περιφερειακών πανεπιστημίων και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Ο Βουλευτής και η Διευθύντρια του "άχρηστου" πρωθυπουργικού γραφείου της Θεσσαλονίκης (κατά δική τους δήλωση), παραπλανώντας τους πολίτες παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο. 

Την ώρα που η πολιτική τους οδηγεί στην κατάργηση των 11 από τα 22 τμήματα δεν λένε κουβέντα. Χωρίς ντροπή για να υπερασπίσουν το κυνικό νομοσχέδιο της παράταξής τους λένε ότι δήθεν θα ενισχύσουν οικονομικά το πανεπιστήμιο! 

Πολιτικοί απατεώνες και ψεύτες! Μόλις χθες ψήφισαν ένα νομοσχέδιο που οδηγεί στο κλείσιμο 11 τμήματα στο πανεπιστήμιο, το 50% των τμημάτων. 

Πόσο χαμηλή νοημοσύνη θεωρούν πως έχει ο κόσμος της Καστοριάς, όταν τον εμπαίζουν λέγοντας πως θα δώσουν περισσότερα χρήματα σε ένα πανεπιστήμιο που θα έχει τους μισούς φοιτητές από αυτούς που είχε; Ποιον κοροϊδεύουν; Λένε ψέματα χωρίς ντροπή για να αποφύγουν την κατακραυγή της κοινωνίας.  

Η αλήθεια είναι μία. Η ΝΔ έχασε την Αρχιτεκτονική. Η ΝΔ έκλεισε το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου που ξανάνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ καταψήφισε στη Βουλή τη δημιουργία των 5 πανεπιστημιακών  τμημάτων και των 2 διετών του πανεπιστημίου. Η ΝΔ κατάργησε το ένα τμήμα και τα δύο διετή και η ΝΔ χθες ψήφισε την υποτίμηση του πανεπιστημίου μας που το απειλεί με ολικό κλείσιμο. 

Αυτοί οι υποκριτές που απαιτούσαν από εμάς το 2019 να φέρουμε στην Καστοριά μέχρι Ιατρική σχολή και σχολές Βιοϊατρικής και Πυρηνικής Φυσικής. Είναι αυτοί οι ίδιοι που τολμούν ακόμη να υποκρίνονται με περίσσιο θράσος.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ