"


SAGA FURS : Η διαδικτυακή δημοπρασία από 3 έως 10 Μαρτίου



Το σημαντικό γεγονός της σεζόν, η δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs, θα διεξαχθεί online μεταξύ 3-10 Μαρτίου. 

Η ασφάλεια και η υγεία των πελατών, του προσωπικού μας και της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι κορυφαία προτεραιότητά μας, την οποία δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο από καμία άποψη. Αυτή τη φορά θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους αγοραστές τη δυνατότητα να επιθεωρήσουν δια ζώσης τα γουνοδέρματα από 24 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου, εφαρμόζοντας αυστηρούς υγειονομικούς κανονισμούς.

Η δημοπρασία του Μαρτίου θα διεξαχθεί στα πλαίσια των σημαντικών επιπτώσεων του Covid-19, οι οποίες επηρέασαν ιδιαίτερα την αγορά μας πέρυσι. Εκτός από τις επιπτώσεις της πανδημίας, οι πρόσφατες εξελίξεις σε βασικές παραγωγικές περιοχές μινκ θα οδηγήσουν σε δραστική μείωση της παραγωγής τους. 

Επομένως, προβλέπουμε ότι κυρίως τα μεταλλαγμένα μινκ θα είναι σε έλλειψη στις επόμενες δημοπρασίες. Επιπλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι ο κρύος χειμερινός καιρός συνέβαλε στη μείωση του αποθέματος σε διάφορους τύπους γούνας. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα γεγονότα, έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε να ενισχυθούν οι τιμές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η προσφορά των μινκ θα αποτελείται από 2.600.000 γουνοδέρματα προερχόμενα από Ευρώπη και Βόρειο Αμερική. Αυτά θα περιλαμβάνουν Black, Mahogany και Brown, καθώς και μια μεγάλη  κολεξιόν μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένων White, Silverblue, Pearl, Palomino και διάφορα crosses.

Η προσφορά των αλεπούδων συνιστάτε από 610.000 γουνοδέρματα, εκ των οποίων 450.000 θα είναι  Blue και Blue Shadow. Επιπρόσθετα, θα προσφερθούν Finnraccoon, Karakul και Εκτρεφόμενα Sable.

Θα δημοπρατηθούν 2 Top Lots, θηλυκά Brown μινκ και Blue fox. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε την νέα Top Lot μασκότ, τον "Jin", που γιορτάζει το Κινέζικο Έτος του Βοδιού. 

Διαθέτοντας μεγάλη υπομονή και επιθυμία να σημειώσει πρόοδο, το βόδι μπορεί να επιτύχει τους στόχους του με συνεπή προσπάθεια. Το ίδιο ισχύει και για την Saga. Ο Jin είναι χειροποίητος, κατασκευασμένος με εξαιρετική δεξιοτεχνία και από τα ποιοτικότερα Palomino και Pearl μινκ της Saga®  και λίγη αλεπού Blue Shadow από το Saga Furs Creative Hub. Το Saga Design Center που έχει μετεγκατασταθεί στην Vantaa και θα είναι γνωστό ως Saga Furs Creative Hub, σας καλωσορίζει να το επισκεφθείτε μόλις το επιτρέψει η πανδημία.

Το προκαταρκτικό πρόγραμμα πωλήσεων της δημοπρασίας του Μαρτίου 2021 




Λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή προσφορών θα δημοσιευθούν την επόμενη εβδομάδα.

Πρωτοπορώντας στην αειφορία

Η Saga Furs συνεχίζει τη δέσμευσή της και τις προσπάθειές της για την υποστήριξη της αειφόρου παραγωγής γουνοδερμάτων. Οι αγοραστές και οι πελάτες μας μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη στις αγορές τους. 

Σε συνέχεια αυτής της δέσμευσης, όλα τα intersorted ευρωπαϊκά δέρματα που προσφέρουμε προέρχονται από πιστοποιημένες εκμεταλλεύσεις WelFur, ενώ τα δέρματα της Βόρειας Αμερικής προέρχονται από εκτροφεία πιστοποιημένα κατά FCUSA (Fur Commission USA Standard Guidelines) ή CMBA (Canada Mink Breeders Association).






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ