"


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Καστοριά …στιγμές από το παρελθόν! – 1985/86 Β’ ΕΘΝΙΚΗ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (VIDEO)

Το  sentranews.gr κάνει… βουτιά στο παρελθόν και παρουσιάζει

μέσα από το κανάλι του στο youtube μοναδικά ρετρό-video ιστορικών ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Προσωπικό Αρχείο : Δημήτρης Κουτσής

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα για τους λάτρεις του ποδοσφαιρικού ρετρό εγκαινίασε με την έλευση του 2021 η ιστοσελίδα Sentranews.gr.

Έπειτα από προσπάθεια αρκετών ετών, οι συντελεστές της κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν έναν ικανοποιητικό αριθμό υλικού από αναμετρήσεις της Καστοριάς των περιόδων 1985-86, 1986-87, 1987-88 στη Β’ Εθνική.

Τα ματς είναι ολοκληρωμένα, δηλαδή διάρκειας 90 λεπτών και, μάλιστα, με περιγραφή, ενώ όλα όσα θα παρουσιαστούν σε ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, έχουν καταγραφεί τόσο στο «ξερό» γήπεδο της ομάδας, όσο και σε άλλα γήπεδα εκτός έδρας.

Οι υποστηρικτές της Καστοριάς, των υπολοίπων ομάδων που την αντιμετώπισαν εκείνα τα χρόνια, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν ή να πάρουν μια γεύση από τις «ηρωικές» εποχές του «ξερού».

Σήμερα θα απολαύσετε ένα ματς, με ικανοποιητικό θέαμα και γκολ, μεταξύ των ομάδων ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στις 16 Μαρτίου 1986 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Η σύνθεση της Καστοριάς : Λαζάρου, Φυσέας, Καραταϊδης, Γεωργάκας, Παπαδόπουλος, Ξάνθης, Καλιμάνης Χ., Ποντίκης,  Γκίτσος (46’ Τριανταφυλλίδης), Τουργαϊδης (77’ Καλλιμάνης Α.), Νόλης

*Την περίοδο 1985-86 στο πρωτάθλημα των 20 ομάδων της Β’ Εθνικής η Καστοριά – είχε ρεκόρ ισοπαλιών (14) - τερμάτισε στην 8η θέση με 38 βαθμούς (12-14-12) και τέρματα 41-42, ενώ αντίθετα ο Αχαρναϊκός στην 16η θέση και παρέμεινε στην κατηγορία λόγω καλύτερου συντελεστή

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ