"


Υπό τον Συντονισμό του Εκτελεστικού Γραμματέα έγινε για πρώτη φορά η Παρουσίαση από τους Τμηματάρχες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του Απολογισμού 2020 και Προγραμματισμού Α' τριμήνου 2021

Μετά την παρουσίαση του απολογισμού διαδικτυακά από τους γενικούς διευθυντές

και τους διευθυντές των υπηρεσιών και με το συντονισμό της δράσης από τον Εκτελεστικό Γραμματέα Γρηγόρη Γρηγοριάδη, δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά στην καριέρα τους να παρουσιάσουν τον δικό τους απολογισμό και προγραμματισμό, οι 124 τμηματάρχες της Περιφέρειας. 

Οι τμηματάρχες είναι το κατ' εξοχήν εκτελεστικό όργανο της Περιφέρειας, η δύναμη των υπηρεσιών, οι συντονιστές και οι επιβλέποντες της υλοποίησης των στόχων και του οράματος του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Κασαπίδη, για υπηρεσίες αποδοτικές, λειτουργικές, με σεβασμό στον άνθρωπο και  σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση του πολίτη. 

Η εμπειρία μοναδική για όλους, παρουσιάστηκε σε αδρές γραμμές το έργο που τελέστηκε, αντηλλάγησαν απόψεις, κατατεθήκαν προτάσεις, βγήκαν συμπεράσματα που θα μας κάνουν όλους καλύτερους στην εκτέλεση του έργου μας. Εμπεδώθηκε η ανάγκη της συνεργασίας, της συνέργειας μεταξύ των στελεχών και η απολυτή κατανόηση ότι τελικός αποδέκτης και κριτής μας είναι ο πολίτης. Αυτόν τον πολίτη οφείλουμε να υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να πετύχουμε τον τελικό στόχο που είναι η χαρά και το χαμόγελο των ανθρώπων μας, η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου μας. 

Τέλος, δόθηκαν λύσεις σε προβλήματα που αναφέρθηκαν και δρομολογούνται άμεσα δράσεις για την ψηφιοποίηση και απλούστευση των διαδικασιών υλοποίησης του έργου μας .


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ