"


Εθιμοτυπική Επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης και στον Δήμαρχο Βοΐου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν

στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Σισανίου και Σιατίστης  κ.κ. Αθανάσιο,  ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Άκης Τσούκας, ο αναπληρωτής Πρόεδρος  Αθανάσιος Λάγγας και ο Ταμίας Αναστάσιος Μιχαλόπουλος. 


Ο κ. Τσούκας  ζήτησε την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ Αθανάσιου. Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Πρόεδρο και στο  Δ.Σ. της Ε.Ο.Γ.  καλή τύχη και δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του νέου  Δ.Σ. της Ε.Ο.Γ. πραγματοποίησε  εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Βοΐου, όπου  εκεί τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής και ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Ώττας.  

Ο Πρόεδρος της  Ε.Ο.Γ. ενημέρωσε τον Δήμαρχο Βοΐου, για την κατάσταση του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας, αλλά και για τις ενέργειες και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να ενισχυθεί και να προωθηθεί ο κλάδος.

Και οι δύο πλευρές τόνισαν ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ