"


Συνάντηση Ζευκλή – Χαρδαλιά στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: «Ο Δήμος αναμένει τις επόμενες κινήσεις της για να επανέλθει ο δήμος μας σε κανονικούς ρυθμούς όσον το δυνατό γρηγορότερα»

Κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα για υποθέσεις του Δήμου, ο δήμαρχος Βοϊου

Χρήστος Ζευκλής επισκεύθηκε την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, όπου συναντήθηκε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά καθώς και με τον γενικό γραμματέα Αντιστράτηγο Π.Σ. ε.α. κ. Βασίλη Παπαγεωργίου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον έντονο προβληματισμό που προκύπτει λόγω της κρίσης που έχει δημιουργήσει η πανδημία στο Βόιο. Τονίστηκε ιδιαίτερα η άσχημη ψυχολογική κατάσταση των κατοίκων, αποτέλεσμα του συνεχιζόμενου lockdown που επικρατεί στην περιοχή μας. 

Από την πλευρά της Πολιτικής Προστασίας, έγινε πλήρης ενημέρωση όσον αφορά την εικόνα που επικρατεί καθώς και για τα μέτρα που λαμβάνονται, ένα θέμα το οποίο εξ αρχής η δημοτική αρχή παρακολουθεί αδιαλείπτως.

Στην συνέχεια ο κ. Παπαγεωργίου ξενάγησε τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο κ. Μαγιάγκα στις καινούριες εγκαταστάσεις της Πολιτικής Προστασίας, στο κέντρο ιχνηλάτησης, το κέντρο διαχείρισης εμβολιασμών όπως και το κέντρο διαχείρισης κρίσεων.

 Από την πλευρά του, ο δήμαρχος κ. Ζευκλής ευχαριστεί την ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας για την υποδοχή και την ενημέρωση, και αναμένει τις επόμενες κινήσεις της για να επανέλθει ο δήμος μας σε κανονικούς ρυθμούς όσον το δυνατό γρηγορότερα.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ