"


«Πρωινό» στο Μαυροχώρι – Ποικιλία προϊόντων Άρτου (αρτοσκευασμάτων-βουτημάτων) και Delivery

 

Απολαύστε ένα εξαιρετικό πρωινό στο γραφικό Μαυροχώρι.

Ξεκινήστε την μέρα σας γευστικά σε μια ιδανική τοποθεσία, σε ένα από το ομορφότερο Πρατήριο Άρτου - καφέ του χωριού. Ο λόγος για το «Πρωϊνό» το οποίο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλα τα γούστα.

Το «ΠΡΩΪΝΟ» βρίσκεται στην πλατεία του Μαυροχωρίου και ξεκίνησε να λειτουργεί από τον περασμένο Μάϊο, υπό την διεύθυνση του Λευτέρη Κοκκώνα.

Γεγονός είναι ότι το κατάστημα μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και εκτίμηση των καταναλωτών, αφού ξεχωρίζει για τη συνέπεια, τον σεβασμό και την εξυπηρέτηση του κοινού, προσφέροντας αγνά και ποιοτικά υλικά.

Το "ΠΡΩΪΝΟ" δεν είναι απλά ένα πρατήριο άρτου, αφού εκτός από ψωμί, διαθέτει κουλούρια απλά, κουλούρια με τυρί, τυρόπιτες, κασερόπιτες, λουκανικόπιτες, διάφορα αρτοσκευάσματα, βουτήματα, γλυκίσματα, παγωτά, αναψυκτικά, και φυσικά ποικιλία από καφέδες κ.α. Παράλληλα, δέχεται  παραγγελίες για όλα τα προϊόντα αρτοποιείας, καθώς και για διάφορες εκδηλώσεις, ενώ λειτουργεί και Delivery.

Όλα τα προϊόντα του Άρτου είναι αποκλειστικά παραγωγής από τον "ΦΟΥΡΝΟ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ", με ελληνικά, παραδοσιακά, χειροποίητα προϊόντα αρτοποιΐας, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες… με γνώμονα τον συνδυασμό καλύτερης ποιότητας στην καλύτερη τιμή!!!

Τα είδη που προσφέρονται στο «ΠΡΩΪΝΟ» είναι :

Χωριάτικο στρογγυλό

Χωριάτικο ζυμωτό με προζύμη 

Φόρμα  σουσάμι 

Φόρμα μικρό 

Ολικής 780 

Φόρμα στρογγυλό 

Φόρμα πλάκα σκέτο 

Μπαγκέτες

Ελαιόψωμο

Σταφιδόψωμο


Παράλληλα το «ΠΡΩΪΝΟ» διαθέτει μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων, βουτημάτων και φυσικά όλα τα είδη του καφέ, ενώ στο κατάστημα θα βρείτε  επίσης Τσουρέκι πραλίνα, Μπάρες δημητριακών, Παστέλι, Μέμφις, Κουλουράκια τσουρεκιού, Κουλουράκια πορτοκαλιού, Κουλουράκια cookies κ.α. Και φυσικά, αναψυκτικά, χυμούς και γάλατα.

Για παραγγελίες στο τηλ. 2467301956


























Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ