"


Με στόχο την αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας Δυτ. Μακεδονίαςη συνάντηση Γ. Κασαπίδη με τον αναπλ. Υπουργό υγείας Β. Κοντοζαμάνη

Την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας μέσω της στήριξης των υφιστάμενων

αλλά και της δημιουργίας νέων κλινικών με τις αντίστοιχες προσλήψεις προσωπικού σε νοσοκομεία της Περιφέρειας μας, έθεσε εκ νέου στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, κατά τη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη στο Υπουργείο Υγείας μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Ηλία Τοπαλίδη. 

Παράλληλα συζητήθηκε η αναβάθμιση και περαιτέρω αξιοποίηση των κέντρων φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης του Αμυνταίου Φλώρινας και του Άργους Ορεστικού Καστοριάς, στο πλαίσιο των εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στην Περιφέρεια μας με θετικές επιπτώσεις και στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες.

 Τέλος παρουσιάστηκε η δυνατότητα παραγωγής φαρμακευτικών και φυτοθεραπευτικών σκευασμάτων στη Δυτική Μακεδονία αξιοποιώντας προς όφελος της τοπικής ανάπτυξης, την πλειάδα των φαρμακευτικών και ευγενών φυτών που καλλιεργούνται και παράγονται στην Περιφέρειά μας.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ