"


Υποψήφιος στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο Τρύφων Δίτσιος

Την υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης,

ανακοίνωσε ο νεαρός Καστοριανός Τρύφων Δίτσιος, γιος του τέως προέδρου του ΑΣ Καστοριάς, Ναούμ Δίτσιου και φυσικά πρώην αθλητής στον Καστοριανό σύλλογο. Μάλιστα, είναι πρώτη φορά που ένας Καστοριανός, θέτει υποψηφιότητα στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

"Όπως ίσως γνωρίζετε, το μπάσκετ τόσο για εμένα όσο και για την οικογένεια μου, αποτέλεσε ένα απο τα πιο ενεργά κομμάτια της ζωής μας, μεσώ της προεδρίας του πατερά μου, Ναούμ Δίτσιου, στην ομάδα  του ΑΣ Καστοριάς. 

Η δεκάχρονη αυτή πορεία από το τοπικό ως την Α1, μου έδωσε μεγάλα μαθήματα ζωής, με καλές και κακές στιγμές, μα σίγουρα με έντονα συναισθήματα.

Για να είμαι ειλικρινής, είχα αποφασίσει από κοινού με την οικογένειά μου να μην αναμειχθούμε ξανά με το άθλημα, γιατί απείχε αρκετά από την εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας για το τι σημαίνει αθλητισμός. 

Η άποψη αυτή άλλαξε μετά την συνάντησή μου με τον κύριο Λιόλιο, καθώς η συζήτηση μαζί του με έκανε να συνειδητοποιήσω πως αν αγαπάς κάτι πραγματικά, πρέπει να προσφέρεις ό,τι μπορείς για να το βελτιώσεις. 

Για αυτόν τον λόγο -και φυσικά με την υποστήριξη της οικογένειάς μου- βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το  διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. 

Θέλω να επιστρέψω στο μπάσκετ ένα μέρος από αυτά που μου χάρισε. 

Στα 23 μου χρόνια, με τη μισή μου ζωή να είναι γεμάτη μπασκετικές αναμνήσεις, έχω τη θέληση και τη διάθεση να βοηθήσω όσο μπορώ ώστε να δώσουμε μια νέα πνοή στην ομοσπονδία, με νέους ανθρώπους, νέα προσέγγιση και νέες ιδέες. 

Για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε !!!", αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ