"


Κατατίθεται το αίτημα αύξησης Προϋπολογισμού ώστε να εγκριθούν όλες οι αιτήσεις των πληττόμενων επιχειρήσεων στο πρόγραμμα «Covid» της Περιφέρειας

Ένα σημαντικό αίτημα που εφόσον ικανοποιηθεί, θα ανακουφίσει πολλούς

πληττόμενους συμπολίτες μας που διατηρούν επιχείρηση, καταθέτει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης Νίκος Λυσσαρίδης στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Το αίτημα αυτό αφορά στην αύξηση του προϋπολογισμού (αρκετά πάνω από τα 40 εκ. που είναι σήμερα) του προγράμματος για τις πληττόμενες επιχειρήσεις από τον Κορονοϊό, έτσι ώστε να φτάσουν τα χρήματα για όλους όσους έκαναν αίτηση, και φυσικά να εγκριθούν όλες οι αιτήσεις που έγιναν εμπρόθεσμα.

Αυτός είναι πλέον ο σχεδιασμός της Περιφερειακής Αρχής, μετά και τις περαιτέρω δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώθηκαν τον Δεκέμβριο για τις επιχειρήσεις της ΠΕ Κοζάνης, δηλαδή η περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιοχής. Το επιχείρημα αυτό φαίνεται να ισχυροποιείται, αφού διατυπώνεται και από τους Βουλευτές του Νομού στην κοινή τους επιστολή, και έτσι προδιαθέτει κυβερνητική κατεύθυνση.

Συζήτηση επί του θέματος και πιθανότατα απαντήσεις, αναμένεται να υπάρχουν την Τετάρτη 6/1, κατά την τηλεδιάσκεψη που θα έχουν οι επιτελείς της Περιφέρειας με τον αρμόδιο Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ