"


1.000 Φύλλα - 20 χρόνια "ΣΕΝΤΡΑ" !

Η εφημερίδα της Καστοριάς κλείνει δύο δεκαετίες

Ήταν 15 Σεπτεμβρίου 1999. Πέρασαν 20 ολόκληρα χρόνια σαν νερό. Δύο δεκαετίες γεμάτες ειδήσεις. Σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2020, συμπλήρωσε 1.000 φύλλα γεμάτα Καστοριά και Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Είκοσι χρόνια γεμάτα εμπειρίες, γνώση, καινοτομίες, επιτυχίες, καταξίωση και πρωτοπορίες, που εκτό-ξευσαν ένα νέο περιφερειακό έντυπο στην κορυφή της αναγνωσιμότητας κάνοντας τη διαφορά. 

Η εφημερίδα "ΣΕΝΤΡΑ" άλλαξε κάθε παραδοσιακό κατεστημένο στα εκδοτικά πράγματα της Καστοριάς. 

Καμία άλλη τόσο πλούσια και με ποικιλία θεμάτων για όλη την οικογένεια με 48 και ρεκόρ τις 56 σελίδες δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ στην Καστοριά! Η εφημερίδα "ΣΕΝΤΡΑ" το είχε καθιερώσει!

Από το πρώτο κιόλας φύλλο, η αίσθηση που προκάλεσε η εφημερίδα "ΣΕΝΤΡΑ" ήταν ηχηρή. Τολμηρά ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες, πολυφωνία, αντικειμενικότητα, συνεντεύξεις και ελεύθερα θέματα, επικαιρότητα μέσα από μια προσεγμένη και καλοδουλεμένη ματιά και πένα, έδωσαν το στίγμα μιας νέας εποχής στον τοπικό Τύπο, που αποτέλεσε και το προσωπικό στοίχημα του Εκδότη Δημήτρη Κουτσή.

Η "ΣΕΝΤΡΑ" κατάφερε από την πρώτη στιγμή να πιάσει τον παλμό του κόσμου και δεν άφησε ποτέ να φύγει το νήμα από τα χέρια της, ακόμα και σε πολύ δύσκολους καιρούς.

Το στοίχημα του ιδιοκτήτη, εκδότη και διευθυντή Δημήτρη Κουτσή, παραμένει ένα και κερδίζεται κάθε μέρα, να είναι η εφημερίδα "ΣΕΝΤΡΑ", η εφημερίδα όλων των Καστοριανών, να είναι το έντυπο που καταγράφει όλες τις απόψεις, όλες τις φωνές, να δίνει το βήμα στον πολίτη, να βρίσκεται πλάι του, να τον στηρίζει, να τον βοηθάει στην καθημερινότητά του, να ελέγχει την εξουσία, να την επιβραβεύει όταν χρειάζεται και να τη στηλιτεύει όταν αυτό απαιτείται. 

Η "ΣΕΝΤΡΑ" και το site sentranews.gr συνεχίζει τη μάχη της ενημέρωσης, πιο ώριμη, πιο τολμηρή, πιο μαχητική, πιο δυναμική, ανανεώνοντας συνεχώς το στυλ της για να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από την εποχή της.

Είκοσι χρόνια είμαστε η φωνή του νομού Καστοριάς και θα συνεχίσουμε. Αυτή είναι η υπόσχεση που δώσαμε από το πρώτο φύλλο και αυτή που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της ύπαρξής μας.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ