"


Η Saga Furs αλλάζει την κατεύθυνση της αγοράς των μινκ στην πρώτη δημοπρασία της σεζόν

Η δημοπράτηση γουνοδερμάτων μινκ Δεκεμβρίου της Saga Furs ολοκληρώθηκε με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα. 

Η προσφορά περισσότερων των 800 000 μινκ γουνοδερμάτων πέτυχε μεγάλα ποσοστά πωλήσεων και η Ευρωπαϊκή συλλογή πωλήθηκε σε ποσοστό 90%. 

Οι τιμές, κατά μέσο όρο, ήταν αυξημένες πάνω από 50% συγκρινόμενες με τις χαμηλές τιμές της δημοπρασίας Σεπτεμβρίου, με ορισμένους τύπους, όπως τα αρσενικά BLACKGLAMA να σημειώνουν αύξηση μέχρι 45% και τα αρσενικά Silverblue Velvet να αυξάνονται έως  60%. Οι αυξημένες τιμές και τα υψηλά ποσοστά πωλήσεων είναι τα πρώτα σημάδια της ανάκαμψης της αγοράς.

Η δημοπρασία ήταν διαδικτυακή λόγω της Covid-19 και των ταξιδιωτικών περιορισμών, ωστόσο 90 αγοραστές από όλες τις κύριες αγορές ανταγωνίζονταν ενεργά στην διαδικτυακή πλατφόρμα πωλήσεων της Saga Furs. Η κυρίαρχη αγορά ήταν η Κίνα με υποστήριξη από την Νότιο Κορέα, Ελλάδα, Τουρκία και Ιταλία.

«Αυτό ήταν ένα ορόσημο για τη Saga και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που επιτυγχάνουμε αυτά τα αποτελέσματα και αποδεικνύουμε τη θέση μας ως κορυφαίος οίκος δημοπρασιών γουνοδερμάτων μινκ», λέει ο διευθυντής πωλήσεων Mikko Hovén από τη Saga Furs.

Το Top Lot των θηλυκών White mink αγοράστηκε από τον Tommaso Guida από την Ιταλία. Ο GUIDA έχει παράδοση στην αγορά άριστης ποιότητας και πιστοποιημένων φυσικών προϊόντων για αποκλειστικούς και μοναδικούς πελάτες και brands, που είναι icons για τον παγκόσμιο κλάδο της μόδας. 

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ