"


Με ανοιχτή αγορά αύριο Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα με την αγορά ανοιχτή

Αύριο Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 ανοιχτά θα είναι, σούπερ μάρκετ, καταστήματα λιανικής με τη μέθοδο εξυπηρέτησης του click away, κομμωτήρια και άλλα.

Για τα σούπερ μάρκετ προβλέπεται ότι, μπορεί να αποφασίζει μόνο του για το ωράριο λειτουργίας, ενώ τα καταστήματα λιανικής με click away θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00. Το άνοιγμα των σούπερ μάρκετ αυτή την Κυριακή γίνεται στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου που τίθεται σε εφαρμογή κάθε χρόνο τέτοια ημέρα.

Οι περισσότερες έως τώρα αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα λειτουργήσουν από τις 09:00 έως τις 19:00. Ωστόσο, χρήσιμο θα είναι οι καταναλωτές να ενημερώνονται από τις επίσημες ιστοσελίδες για το σούπερ μάρκετ που τους ενδιαφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι για μετακίνηση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.

Προαιρετική είναι και η λειτουργία των κομμωτηρίων για αύριο Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, η επίσκεψη σε αυτά γίνεται επίσης με SMS στο 13033 με τον κωδικό 2 και κατόπιν ραντεβού.

Από όλα τα πιο πάνω εξαιρούνται οι περιοχές, οι οποίες έχουν τεθεί σε ολικό lockdown, όπως η Κοζάνη και η Δυτική Αττική.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ