"


Saga Furs: Διαδικτυακή Δημοπρασία στις 12 Νοεμβρίου


Το δημοπρατήριο της SAGA FURS στη Φινλανδία, ανακοινώνει ότι είναι στην ευχάριστη θέση

να ανταποκριθεί θετικά στις απαιτήσεις των αγοραστών με την διοργάνωση μονοήμερης διαδικτυακής δημοπρασίας για αλεπούδες στις 12 Νοεμβρίου με prompt date στις 19 Νοεμβρίου. 

Θα προσφερθούν 170.000 Blue fox, 26.000 Blue Shadow fox, 30.000 Blue Frost fox και 23.000 Silver fox. Επίσης θα δημοπρατηθεί μια μεγάλη γκάμα μεταλλαγμένων αλεπούδων και 30.000 Finnraccoon. 

Οι Κατάλογοι θα είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα μας από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και μπορείτε να τους δείτε εδώ link. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για επιθεώρηση διαζώσης το απόγευμα της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου. Η διαδικασία προ-bidding θα ξεκινήσει την Πέμπτη 9:00 π.μ. και η οριστικοποίηση των πωλήσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 9:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι πωλήσεις θα είναι μοιρασμένες σε δύο μέρη και θα ξεκινήσουν με τις Blue foxes και Blue Shadow foxes. Παρακαλώ να σημειώσετε ότι οι δύο τύποι θα πωλούνται με διαλλείματα των 5 δευτερολέπτων. Οι απογευματινές πωλήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 12 μ.μ. με  Blue Frost, Silver και διάφορες μεταλλαγμένες αλεπούδες, καθώς και Finnraccoon. Οι απογευματινές πωλήσεις θα πραγματοποιούνται με διαλλείματα των 10 δευτερολέπτων. 





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ