"


"Επειδή η υπομονή έχει τα όρια της" - "Boλές" Τελιγιορίδου σε Τζηκαλάγια -

κ. Τζηκαλάγια αναγκάστηκε η κυβέρνηση σας μετά την ανάδειξη του θέματος, 

από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , για τον εμπαιγμό με το πετρέλαιο θέρμανσης , να πάρει άρον άρον πίσω την αρχική πρόταση της κυβέρνησης για το πετρέλαιο θέρμανσης, που αδικούσε την πλειοψηφία του κόσμου.

Τώρα το ποιος είναι γελοίος ή όχι το ξέρει η κοινωνία και το ζει καθημερινά.

Γελοιότητα είναι για παράδειγμα να νοικιάζεις λεωφορεία για να πας στο Πισοδέρι, να παριστάνεις τον Μακεδονομάχο, να δηλώνεις παντού ακόμα και στην Βουλή , ότι δεν θα τους πεις ποτέ Βόρεια Μακεδονία και μόλις σε στριμώχνει το κόμμα σου να βγαίνεις σε τοπικούς σταθμούς , να αποκαλείς την γείτονα Βόρεια Μακεδονία και να καμαρώνεις τώρα ότι έχουμε άριστες σχέσεις με την Βόρεια Μακεδονία. Από Μακεδονομάχοι γίνατε ΒορειοΜακεδονομάχοι εκεί στην ΝΔ.

Και τέλος τα περί του παλιού κακού ΠΑΣΟΚ που αναμασάς συνεχώς.

Αγαπητέ Ζήση είμαι περήφανη για την πορεία μου στην πολιτική και στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν ντρέπομαι γι' αυτό και το έχω στο βιογραφικό μου!

Εσύ είσαι αυτός που ντρέπεσαι για την πολιτική σου πορεία και δεν αναφέρεις στο βιογραφικό σου , την πορεία σου στην Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά που έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη της ΝΔ.

Ασχολήσου με τα σοβαρά θέματα της περιοχής και άσε την αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ