"

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα πρωταθλήματα υποδομήςΗ  Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Υποδομής της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μετά την συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των τμημάτων υποδομής των σωματείων την  Παρασκευή 02 Οκτωβρίου, κάνει γνωστή την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομής για τη σεζόν 2020-2021. 

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣ αφού επεξεργαστεί όλες τις παραμέτρους και τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, τους κανόνες αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων, ανάλογα με τις συμμετοχές για την αγωνιστική αυτή περίοδο, θα γνωστοποιήσει τις επόμενες μέρες την προκήρυξη  των πρωταθλημάτων, βάζοντας πάνω απ' όλα την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών, θα διοργανώσει τα πρωταθλήματα  με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας και των μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας, για τον λόγο αυτό και προς αποφυγήν των μετακινήσεων εκτός νομού αποφασίστηκε να μην συμμετέχουν τη φετινή σεζόν τα τμήματα υποδομής της ΕΠΣ Γρεβενών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι δωρεάν  και ορίζονται  έως την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 14:00. Η κλήρωση των πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 20:30 στα γραφεία της Ένωσης.

Η τελική απόφαση που πάρθηκε από την Επιτροπή, ακούγοντας και τις προτάσεις και απόψεις των υπευθύνων, αφού τέθηκαν επί τάπητος όλες οι παράμετροι και οι προτάσεις για ένα ασφαλές και αξιόλογο πρωτάθλημα υποδομών, που θα διοργανώσει για ακόμα μια φορά η ένωση στις κατηγορίες Κ-12 και Κ-14. Τα πρωταθλήματα υποδομής ορίζονται να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου 2020.

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ