"


Γ' ΕΘΝΙΚΗ : Βαριά ήττα της Καλλιθέας στην πρεμιέρα, 4-1 στον Αγ. Ματθαίο Κέρκυρας - Επικράτησαν τα φαβορί - Άφαντα τα "Χ"!!!

Τα πολλά λάθη και ο κακός αγωνιστικός χώρος, ήταν οι βασικές αιτίες που οδήγησαν

την ομάδα της Καλλιθέας σε μία βαριά ήττα με σκορ 4-1 στον Αγ. Ματθαίο Κέρκυρας, στο πλαίσιο της πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Γ' Εθνικής.

Οι κυανοκίτρινοι αιφνιδιάστηκαν όταν μόλις στο 6' βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο, όμως απάντησαν γρήγορα, όταν στο 10' ο Τζερεμές με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα.

Λίγο πριν το ημίωρο (27'), σε μια φάση διαρκείας η μπάλα βρήκε το σώμα του Παναγιωτίδη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ οι γηπεδούχοι (2-1), ενώ στο 45' η Καλλιθέα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Χασάϊ μέσα στην περιοχή.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55' τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον Μέγα, όταν δέχθηκε και  το τρίτο τέρμα (3-1). Στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς, ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ το τελικό 4-1, διαμορφώθηκε στο 94'.

Στα άλλα ματς της 1ης αγωνιστικής, τα θεωρητικά φαβορί για την άνοδο ξεκίνησαν με το δεξί, όπως το "2" του Τηλυκράτη στα Γρεβενά κόντρα στον Κτηνοτροφικό Αστέρα (0-2), η νίκη της Άρτας στην Θύελλα Κατσικά (1-2), καθώς και η νίκη του Καναλακίου επί της Λευκίμης με 2-1, ενώ αίσθηση προκάλεσε το 5-1  του νεοφώτιστου Παναγρινιακού επί της Κέρκυρας.

Τέλος, η Πρέβεζα την οποία υποδέχεται την επόμενη Κυριακή η ομάδα της Καλλιθέας, πήρε το τρίποντο με ανατροπή (2-1) επί της Θύελλας Μοναστηρίου, ενώ με το "2" απέδρασε από το Μεσολόγγι ο νεοφώτιστος Αμβρακικός Λουτρού επικρατώντας με σκορ 0-1.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - 1η αγωνιστική

Θύελλα Κατσικάς – Αναγέννηση Άρτας 1-2

ΟΦ Αγίου Ματθαίου – Μ.Αλεξ.Καλλιθέας 4-1

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης – Τηλυκράτης 0-2 

ΠΑΣ Πρέβεζα – ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου 2-1 

Αχέρων Καναλακίου – ΑΕ Λευκίμμης 2-1 

ΑΕ Μεσολογγίου – Αμβρακικός Λουτρού 0-1

Παναγρινιακός – Κέρκυρα 5-1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ