"

Κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Δ. Μακεδονία

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, με επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος Αντώνη Μυλωνάκη, θα περιοδεύσει σε Γρεβενά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Φλώρινα.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020, στις 09:30, το κλιμάκιο του κόμματος θα είναι στο καφέ 535 στα Γρεβενά, ενώ στις 12:00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη, υποψηφίους και σωματεία του Νομού Κοζάνης, στο ξενοδοχείο «ΑΛΙΑΚΜΩΝ».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στην Πτολεμαΐδα (στις 18:30 – στο ξενοδοχείο ΙΩΑΝΝΟΥ), όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών της περιοχής.

Το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου 2020 (στις 11:00) το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα είναι στην Φλώρινα, στο καφέ ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στην Καστοριά (στις 17:00 – στο ξενοδοχείο ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ), όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Μυλωνάκης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ