"


Εθιμοτυπική επίσκεψη EΠΣ Καστοριάς στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δ. Σαββόπουλο

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτρη Σαββόπουλο

επισκέφθηκε ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου, μαζί με τον Γενικό γραμματέα κ. Γιάννη Δημητριάδη και τον ταμία της Ένωσης κ. Βασίλη Μπότσαρη.

 Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την παραχώρηση της αίθουσας τόσο για την διοργάνωση της εκλογικής διαδικασίας όσο και την διεξαγωγή του σεμιναρίου διαιτητών, ανέλυσε διεξοδικά τα σχέδια και τις προθέσεις της νέας διοίκησης για την αναβάθμιση και τους τρόπους στήριξης των ομάδων και ειδικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας, με κύρια προτεραιότητα την συντήρηση των εγκαταστάσεων και των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων έτσι ώστε να μπορούν να διοργανωθούν τουρνουά πανελλαδικής εμβέλειας. Έγινε αναφορά  στην ανάδειξη των νέων ταλέντων και την προώθησή τους.

Πάνω σε αυτό τόνισε ότι αυτός ήταν και ο σχεδιασμός των προηγούμενων  ετών, μιας προσπάθεια απέδωσε καρπούς, καθώς αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καστοριάς  έχουν αξιοποιηθεί και αγωνίζονται σε εφηβικά τμήματα μεγάλων ομάδων. Όσον αφορά  την δύναμη των σωματείων της Ένωσης, δήλωσε ότι παρά την μεγάλη μετανάστευση που είχε ο νομός μας, τόσο προς το εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, η ΕΠΣ Καστοριάς κατάφερε με τις ενέργειές της να διατηρήσει την δύναμη των ενεργών σωματείων σε ικανοποιητικά επίπεδα σε αντίθεση με πολλές άλλες Ενώσεις της χώρας, οι οποίες έχουν υποστεί σημαντική μείωση της δύναμής τους.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτρης Σαββόπουλος εξήρε τις προσπάθειες της  διοίκησης της ΕΠΣ Καστοριάς και τους συνεχάρη για την επανεκλογή τους, ευχόμενος στον πρόεδρο και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της καλή και δημιουργική θητεία.

Στη συνέχεια συζήτησαν τρόπους στήριξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με την συμβολή της Περιφέρειας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην πρόταση για εργασίες συντήρησης- αναβάθμισης του ΔΑΚ Καστοριάς σε πρώτη φάση, το οποίο τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται  σε καλή κατάσταση (αποδυτήρια, βοηθητικοί χώροι, τουαλέτες κ.α.).


Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Σαββόπουλος  διαβεβαίωσε ότι υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια, αφού προηγουμένως υπογραφεί σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Καστοριάς, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει κονδύλια για παρεμβάσεις σε όλα τα γήπεδα τα οποία έχουν προβλήματα και ελλείψεις.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ