"


Nέα προϊόντα στο Angel"s kiosk

Νέα ποιοτικά προϊόντα

σε ικανοποιητικές τιμές θα βρείτε από σήμερα στο Μίνι Μάρκετ Angel"s kiosk, στην οδό Μητρπόλεως 57 (έναντι Σινεμά Ολύμπιον).

Το Μίνι Μάρκετ Angel"s kiosk, στα δύο χρόνια λειτουργίας του στο ιστορικό κέντρο της πόλης έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των κατοίκων της περιοχής -και όχι μόνο - ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα εφοδιάζεται και νέα προϊόντα.


Το Angel"s kiosk εξυπηρετεί καθημερινά ένα σημαντικό αριθμό πελατών, καθώς παρέχει μεγάλη γκάμα προϊόντων κυρίως της καθημερινότητας. Τα νέα προϊόντα που διαθέτει από σήμερα είναι η Βιολογική Ρίγανη Καστοριάς και το επίσης Βιολογικό Τσάϊ Βουνού Νεστορίου.


Το Angel’s Kiosk, είναι ιδιοκτησίας του Άγγελου Κέδρου,  σε ένα όμορφο περιβάλλον, ευρύχωρο και άνεση,  λειτουργεί σαν ένα μικρό ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ, αφού διαθέτει όλα τα είδη ενός περιπτέρου (τσιγάρα, ψιλικά, εφημερίδες, περιοδικά, παιχνίδια κ.α.), καθώς επίσης και πολλά είδη παντοπωλείου (Ποικιλία Οσπρίων από το Βόϊο, ζάχαρη, καφέδες, γάλατα, ζυμαρικά, κονσέρβες, γιαούρτι, χαρτικά, απορρυπαντικά, ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά, κ.α.).




















































Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ