"
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Με εντατικούς ρυθμούς και διπλές προπονήσεις η προετοιμασία του ΓΠΟ Καστοριάς - Στα... σκαριά δύο μεταγραφές!!!Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται για 6η ημέρα η προετοιμασία της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Καστοριάς.

Η ομάδα έχει διπλές προπονήσεις καθημερινά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στην Ποριά, ενώ μεγάλη βαρύτητα στην προετοιμασία τους έχει η φυσική κατάσταση και η τακτική.
Στην προετοιμασία συμμετέχουν όλα κορίτσια της Καστοριάς και παρά την κούραση ακολουθούν το πρόγραμμα του βασικού σταδίου προετοιμασίας με ανεβασμένη διάθεση. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα με γερές και σταθερές βάσεις, έτσι ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, στην παρθενική της συμμετοχή.

Στα... σκαριά δύο σημαντικές μεταγραφές

Στο μεταξύ η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση δύο αθλητριών, με τις προσθήκες των οποίων η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά. Πρόκειται για μία μεσοεπιθετικό που διακρίνεται για την ταχύτητα, το ταλέντο και την ευχέρεια στο σκοράρισμα, ενώ η άλλη στην θέση του τερματοφύλακα.

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ