"

 


Με φιλοδοξίες και χαμόγελα ξεκίνησε η προετοιμασία του Μεγ. Αλέξανδρου ΚαλλιθέαςΜε πολλές φιλοδοξίες και χαμόγελα υπό την επίβλεψη του Πασχάλη Δημητρίου ξεκίνησε χθες το απόγευμα

την προετοιμασία της η ομάδα του Μεγ. Αλέξανδρου Καλλιθέας.
Οι κυανόλευκοι που μετά από ένα χρόνο απουσίας τους από τα Εθνικά πρωταθλήματα, θα συμμετέχουν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, φιλοδοξούν για μία ικανοποιητική πορεία.
Μάλιστα, κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ενισχύθηκαν σε όλες τις γραμμές, ωστόσο, όμως, ακόμα πολλά σημεία είναι θολά,ά όπως το πώς θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα, ο καταρτισμός των ομίλων, πόσοι θα ανεβαίνουν και πόσοι θα υποβιβαστούν, εν τούτοις στις τάξεις της Καστοριανής ομάδας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η ομάδα με την υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου, θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.


Η προετοιμασία διεξάγεται στο ανακαινισμένο βοηθητικό γήπεδο ΔΑΚ Καστοριάς, στο οποίο το τελευταίο διάστημα οι ιθύνοντες του συλλόγου με πολύ προσωπική εργασία κατάφεραν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων.

Το ταξίδι ξεκίνησε......
Μία ΟΜΑΔΑ,
Μία ΙΔΕΑ,
ΜΊΑ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!

ΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ