"

 


ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Την αμυντικό Χριστίνα Ταμβάκη απέκτησε ο ΓΠΟ Καστοριάς - Ξεκίνησε η προετοιμασίαΟ ΓΠΟ Καστοριάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της 19χρονης αμυντικού Χριστίνας Ταμβάκη.


Γεννημένη τον Φεβρουάριο του 2001 στην Θεσσαλονίκη, η υψηλόσωμη αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΡΩΤΕΑ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΠΑΟΚ, ΑΕΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΟΣΜΟΥ.

Πρώτη συνάντηση και προπόνηση

Με χαμόγελα και καλή διάθεση πραγματοποιήθηκε χθες στο ανακαινισμένο γήπεδο της Ποριάς το οποίο θα αποτελεί φέτος το Αθλητικό Κέντρο, πρώτη προπόνηση της ομάδας κατά την διάρκεια της οποίας ενώ τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19 καθώς και η ισχυρή σύσταση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στους αθλητές να αφήνουν να περάσει ένα διάστημα 7 ημερών πριν ξεκινήσουν τις προπονήσεις!

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος Σάκης Βασιλείου που καλωσόρισε τα κορίτσια και τους ευχήθηκε να είναι υγιείς ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής Χρήστος Καλύβας αναλύοντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου καθόλη την διάρκεια της χρονιάς.
Το παρόν έδωσαν επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Τοτονίδης και η Γενική Αρχηγός Μαγδαληνή Πάντου!
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ