"


Εντυπωσιακή παρουσιάστρια έγινε νονά στην Καστοριά - ΦΩΤΟ

Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εμφάνισή της

Την κόρη δύο πολύ καλών παιδικών της φίλων βάφτισε η Ελένη Βουλγαράκη την Κυριακή στην Καστοριά. Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» λοιπόν έγινε νονά και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της, με τις αναρτήσεις της στα social media να μαρτυρούν τον ενθουσιασμό της για το γεγονός.

Για την τελετή επέλεξε να φορέσει ένα mini κοραλί σατέν φόρεμα, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλή κομψή αλογοουρά. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ενώ δεν έπαψε στιγμή να χαμογελά, κρατώντας στην αγκαλιά της τη νεοφώτιστη βαφτιστήρα της, Μαρία.

«Το είπαμε όταν ήμασταν ακόμη παιδιά και να που το κάναμε πράξη τελικά!

Η πραγματικότητα βέβαια, ξεπέρασε κατά πολύ την φαντασία μας και κάπως έτσι, ανάμεσα στις μάσκες και κορονοϊούς βάφτισα το παιδάκι σας! Και ήταν όλα ονειρεμένα όπως μου υποσχέθηκε ο φίλος μου, ο Στέλιος Μανωλάς και η Μαρία μας ήταν αληθινή πριγκίπισσα μέσα στο @stovabambini φόρεμά της! A day to remember κυριολεκτικά και από όλες τις απόψεις! Θα Σ αγαπάω πολύ και για πάντα μικρούτσικη μας! Να είσαι υγιής τυχερή και ευτυχισμένη όλη σου την ζωή!!! Η νονά σου.», έγραψε στη λεζάντα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το είπαμε όταν ήμασταν ακόμη παιδιά και να που το κάναμε πράξη τελικά! Η πραγματικότητα βέβαια, ξεπέρασε κατά πολύ την φαντασία μας και κάπως έτσι, ανάμεσα στις μάσκες και κορονοϊους βάφτισα το παιδάκι σας! Και ήταν όλα ονειρεμένα όπως μου υποσχέθηκε ο φίλος μου, ο Στέλιος Μανωλάς και η Μαρία μας ήταν αληθινή πριγκίπισσα μέσα στο @stovabambini φόρεμά της! 🧿❤️👑 A day to remember κυριολεκτικά και από όλες τις απόψεις! Θα Σ αγαπάω πολύ και για πάντα μικρούτσικη μας! Να είσαι υγιής τυχερή και ευτυχισμένη όλη σου την ζωή!!! ❤️❤️❤️ Η νονά σου. ______ #specialthanks @stovabambini @athina_thomopoulou @flowercornerbaxevanidi @athinaiou.aliki @irenegeorgiadou_makeupartist @adelinebygt @anthopoleioeuanthia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleni Voulgaraki ✨🦋 (@voulgaraki_el) στις

ΠΗΓΗ



Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ