"


Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καστοριάς στην “Οικοδομή Expo”Tο Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

σύμφωνα με τις προβλεπόμενες δράσεις του Σχεδίου Δράσης Προβολής και Εξωστρέφειας των επιχειρήσεων για το 2020 προτίθεται να συμμετάσχει στην “Οικοδομή Expo” η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Οκτώβρη 2020 στο Metropolitan expo στην Αθήνα. Πρόκειται για επαγγελματική έκθεση στον κλάδο της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design. Στόχος της έκθεσης είναι να αποτυπώσει τη δυναμική του κατασκευαστικού κλάδου και να αποτελέσει τη σημαντικότερη πλατφόρμα των επαγγελματικών επαφών, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου επιβεβαιώνονται σημαντικά σημάδια ανάκαμψης του κλάδου στην Ελλάδα. Η διοργανώτρια εταιρεία εχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την προστασία των εκθετών και των επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467027537. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 07/08/2020.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ