"


Τον δρόμο της δημοπράτησης παίρνει το αρδευτικό του Γέρμα, έργο που "ξεμπλόκαρε" η Ολ. Τελιγιορίδου



Έστω και με καθυστέρηση το αρδευτικό του Γέρμα παίρνει τον δρόμο της δημοπράτησης.

Ένα έργο πνοής, στο οποίο την οριστική λύση, όσο αφορά την  ένταξή του, την έγκρισή του και την χρηματοδότησή του,έδωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα μετά από προσωπική προσπάθεια της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Είναι γνωστό ότι το αρδευτικό του Γέρμα για σχεδόν μία 10ετία κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το αξιοποιήσει, κάτι που είχε ως συνέπεια το φράγμα που είχε κατασκευαστεί να παραμένει ουσιαστικά άχρηστο.

Το έργο "ξεμπλόκαρε" με προσωπικές ενέργειες και πρωτοβουλίες η Ολυμπία Τελιγιορίδου, όταν τον Μάϊο του 2019, ως υφυπουργός Ανάπτυξης το είχε εντάξει στο ΠΑΑ, εξασφαλίζοντας την χρηματοδότησή του, ύψους 4 εκ. ευρώ.

"Κάτι άλλωστε που το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο οι κάτοικοι του Γέρμα όσο και ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου", υποστήριξε η Ολυμπία Τελιγιορίδου, με αφορμή την δημοσιοποίηση της δημοπράτησης του έργου από τη ΝΔ, επισημαίνοντας ότι "Οι πολιτικοί απατεώνες όταν είναι ανίκανοι να κάνουν ένα έργο, τότε κλέβουν έργα άλλων" και κατέληξε "Το ίδιο επιχείρησαν να σφετεριστούν και τα ΠΣΕΑ των σιτηρών, την ένταξη για χρηματοδότηση των οποίων κάναμε την άνοιξη του 2019 και πληρώσανε μόλις την προηγούμενη βδομάδα με καθυστέρηση ενός έτους".




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ