"

Tροποποιήθηκαν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων - Παραμένει η ΑΕ Βιτσίου στην Α' κατηγορίαΜετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού.Σύμφωνα με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για τροποποίηση της προκήρυξης, σας ενημερώνουμε ότι οι παρακάτω δεκατρείς (13) Ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1. ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

2. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

3. ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ

4. ΑΣ  ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ

5. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

6. ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ

7. ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

8. ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ

9. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ

10. ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

11. Α.Ο ΚΑΣΤΟΡ

12. ΑΕ ΒΙΣΤΙΟΥ

 13. ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι παρακάτω ομάδες και όσες ομάδες επαναδραστηριοποιηθούν ή ιδρυθούν.

1. ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

2. ΑΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΩΝ

3. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ

4. ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ

5. ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ

6. ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ

7. Α.Γ.Σ. Ν.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

8. ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 

Ε.Π.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2019-2020


Σε εφαρμογή απόφασης της Ε.Π.Ο. πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των δύο φιναλίστ του τελικού αγώνα Κυπέλλου.

Η νικήτρια ομάδα της κλήρωσης ΜΈΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  θα συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδος περιόδου 2020-2021.
Στην περίπτωση που η ομάδα που κληρώθηκε Κυπελλούχος δεν επιθυμεί την συμμετοχή της στο Κύπελλο Ελλάδος 2020-2021,τότε το δικαίωμα συμμετοχής αποκτά η άλλη φιναλίστ ομάδα ΑΣΤΡΑΠΉ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ.ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2019-2020

ΑΡΘΡΟ 15. ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που έχουν προκύψει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και τις πρόσφατες αποφάσεις – οδηγίες της Γ.Γ.Α και της ΕΠΟ, η Ε.Ε. της ΕΠΣ Καστοριάς αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΠΟ. Οι τροποποίηση αφορά τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων σε κάθε Κατηγορία, λαμβάνοντας υπόψη τις ήδη επικυρωμένες βαθμολογίες (τελική κατάταξη) στις δύο Κατηγορίας.
Οι αποφάσεις ελήφθησαν βάσει των προβλεπόμενων στην υπ’ αριθ. 275/45 23.4.2020 τροπολογία, που ψηφίστηκε στις 24.04.2020 από την Βουλή των Ελλήνων.

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται η ομάδα που καταλαμβάνει την 1η θέση στην επικυρωμένη βαθμολογία της περιόδου 2019-2020.

Η Πρωταθλήτρια ομάδα προβιβάζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία περιόδου 2020-2021.
Σε περίπτωση που η Πρωταθλήτρια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή ή δεν αγωνιστεί για οποιοδήποτε άλλο λόγο στην Γ’ Εθνική περιόδου 2020-2021,τότε δικαίωμα προβιβασμού και συμμετοχής στην Γ’ Εθνική αποκτά η δευτεραθλήτρια ομάδα της επικυρωμένης βαθμολογίας.

Η τριταθλήτρια ομάδα της επικυρωμένης βαθμολογίας σε καμία περίπτωση δεν αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στην Γ’Εθνική κατηγορία περιόδου 2020-2021 σχετική απόφαση τροποποίησης από την Ε.Π.Ο.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας περιόδου 2019-2020.

Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία
ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Προβιβάζεται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία περιόδου 2020-2021 η ομάδα που κατέλαβε την 1η θέση της επικυρωμένης βαθμολογίας.

Για  κάθε  τι  που προκύψει και δεν  προβλέπεται στην συμπληρωματική αυτή προκήρυξη, τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου και την Αθλητική Νομοθεσία, θα ρυθμίζεται με απόφαση  της  Ε.Ε.  της  Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Τακτική γενική συνέλευση ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  σωματείων ορίζεται για την Δευτέρα 06/07/2020, σε χώρο που θα ανακοινωθεί,τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής που προβλέπονται.

Σαν αναπληρωματικό μέλος στις γενικές συνελεύσεις έκτακτη 16/06 και τακτική 30/06/20 ορίζεται να εκπροσωπήσει την ένωση ομόφωνα ο  αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Δημητριάδης Ιωάννης.

Μέριμνα τρόπους στήριξης και προτάσεις για βασικές ανάγκες λειτουργίας των σωματείων της ΕΠΣ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα κατατεθούν και θα συζητηθούν μαζί με τις προτάσεις των σωματείων στην γενική συνέλευση της Ένωσης.

Συνάντηση με τους τρεις δήμους για στήριξη των ομάδων του κάθε Δημοτικού διαμερίσματος. Επίσης να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν τα καταγεγραμμένα εδώ και καιρό προβλήματα που υπάρχουν.
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ